To je to što me zanima!

Novi problemi: Slavonskom Brodu prijeti nestašica vode

Vodovod moli sve korisnike vodnih usluga u Sl. Brodu da kontroliraju potrošnju vode iz vodoopskrbnog sustava te da ju ne koriste za zalijevanje vrtova i travnjaka, pranje automobila i prometnica
Vidi originalni članak

Stanovnicima Slavonskog Broda i okolnih općina prijeti nestašica vode, javlja Dnevnik.hr. Građani koji redovito plaćaju svoje račune, zbog slabog pritiska, u nekim se selima ne mogu ni tuširati. 
- Kako ne bi došlo do većeg problema, TD Vodovod ovim putem moli sve korisnike vodnih usluga da kontroliraju potrošnju vode iz vodoopskrbnog sustava te da ju ne koriste za zalijevanje vrtova i travnjaka, pranje automobila i prometnica - poručili su iz gradskog vodovoda. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • JaLe_1 25.06.2017.

    Brodani pogledeajte si djeci u oci i recite im da ste glasali za one koji tu istu djecu truju,a izgleda da ce te bit i zedni malo.

  • Rasplodni bik 25.06.2017.

    Zatvorite im SVIMA vodu.Pa da vidimo koliko su hrvati pametan narod.Vecinu vremena se pravite ludi ali kad zagusti odmah vam mozak proradi i postanete "normalni".

  • Gost_Gost 25.06.2017.

    Mnogi se neodgovorno ponašaju prema vodi. Prije nekoliko padala kiša, a na nogometnom igralištu uključene četiri prskalice i polijevaju teren:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare