To je to što me zanima!

Novi saveznici HDZ-a: Iz Vlade miču Most i njihovog Petrova

Partner Tomislava Karamarka Darinko Kosor javno je poslao poruku da Mostova "tura" ministara uskoro mora biti zamijenjena. Šef HDZ-a opasno je nervozan
Vidi originalni članak

Telefonske linije Bože Petrova i Tome Karamarka su usijane, ali nije to milozvučno gugutanje.... Šef HDZ-a opasno je nervozan zbog Mostovih veta, rampi i sličnih izvolijevanja.

Ivan Šuker (HDZ) najavljuje politička imenovanja, Ivan Kovačić (Most) tvrdi da o tome nema govora nego da će se ići na javne natječaje.

Karamarko tvrdi da nema ništa od ukidanja županija, a Dubravka Alibegović Jurlina kaže da će na kraju ostati pet-šest županija.

Express

Most se kleo u prekid svih ideoloških rasprava na temu ustaše-partizani, a to je postala jedina tema koja dominira društvom. Dokle tako?

Tomislav Karamarko nada se da će u HNS-u pobijediti Ivan Vrdoljak, s kojim je u odličnim odnosima, pa bi onda očijukanje pretvorio u trajnu vezu i tako odbacio hiroviti te nepouzdani Most, s kojim je teško surađivati.

Sve detalje ovog opakog plana donosi novo izdanje tiskanog Expressa 5. veljače. Kiosci u plamenu!

Idi na 24sata

Komentari 339

  • ina67 05.02.2016.

    Ne razumijem da netko drži nečiju stranu. Sve što smo pročitali jasno je rečeno na svim vjestima, da li je večeras slučajni premijer također rekao kako će zajedno sa KGK donijeti zajedničku odluku i što se desi. Pokazala mu da nije on relevantan. Jedni šumom drugi drumom. To je istina,

  • kokaza5 05.02.2016.

    Davno rekoh...Most i Petrov su prenaivno vodjeni egom podcijenili opasnog Karamarka. Ostaje mi samo nada da će izdržati u onome što glasačima obečaše i da u konačnici Kara neće moći baš sve kako je zamislio.

  • citoo 05.02.2016.

    ova vlada je na silu bila napravljena trebalo je ici na nove izbore,pitanje je vremena samo kada ce se cijela vlada raspasti jer ovo je cirkus a ne vlada,

Komentiraj...
Vidi sve komentare