To je to što me zanima!

Novi sustav navodnjavanja: Za kaznionicu Valtura nema suše

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kaznionica otvorenog tipa Valtura dobila je sustav navodnjavanja za svoje poljoprivredne površine. Zatvorenici se bave ratarstvom, povrtlarstvom...
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Sabora Nenad Stazić , ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina , istarski župan Valter Flego i drugi dužnosnici, ali i upravitelj kaznionice Josip Trost predstavili su sustav navodnjavanja za poljoprivredne površine kaznionice Valture.

Navodnjavat će se 440 hektara zemlje, a zemlja se koristi u ratarske i povrtlarske svrhe. Osim ratarstva i povrtlarstva zatvorenici se bave i stočarstvom.

POGLEDAJTE VIDEO: Sustav za navodnjavanje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 18

  • HRVAT ALI PRAVI 26.07.2015.

    Da im nije tu inovaciju prodao Cacic jer mu je golf teren bio tvrd...........?????

  • bajica1009 26.07.2015.

    Putokaz u kojem smjeru treba da ide poljoprivreda da se ne ćeka što će pasti, ozbiljno vočarstvo je na tom tragu a ratari i stočari samo bleje sa drugovima županima ( HDZ kadar) po slavoniji i ništa ne rade u tom smjeru jer je previše posla oko pljuvanja po vladi i udomljavanju svojih istomišljenika, rezultat je jasan tonemo svake godine sve više i više,

  • jozabroz 26.07.2015.

    ja to ne razumijem)) kakve veze ovi iz partije s tim imaju? ids ce u novu koaliciju, sdp gubi u istri u svakom pogledu, a uz sve,, ako josipovic i cacic budu uz ids, to znaci da zoka veliki i vesna pusic nikako tu nemaju sta trazit,il to jos nekom do mozga nije doslo,,no postoji jos jedana,gora kombinacija za sdp..kojaje sve izvjesnija,naime da ids i dalje bude zastupljen u izvrsnoj vlasti,, ajoooooj,, bas me zanima kako ce partija nadalje placat prostore lokalnoj zajednici u istri i ko ce o tome vodit racuna???

Komentiraj...
Vidi sve komentare