To je to što me zanima!

Novi Zagreb: Posvađali su se i potukli te je u dečka zabila nož

Protiv djevojke (25) je podnesena kaznena prijava za pokušaj teškog ozlijeđivanja, a lakše stradalom mladiću su liječničku pomoć pružili u KBC Sestara milosrdnica...
Vidi originalni članak

Policija je uhitila djevojku (25) koja je zabila nož svom dečku (27) i pritom ga lakše ozlijedila. Njih dvoje su se posvađali i potukli u stanu u Novom Zagrebu u četvrtak u 23 sata. 

Mladiću su liječničku pomoć pružili u KBC Sestara milosrdnica, a protiv djevojke je podnesena kaznena prijava za pokušaj teškog ozlijeđivanja.

Ozlijedio djevojci kralježnicu

Djevojka i dečko su se sukobili noćas ispred hotela Esplanade u Zagrebu. Šibenčanin (27) je pretukao djevojku (26). Djevojka je završila u bolnici u teškom stanju zbog ozljede kralježnice. Mladića je policija privela na obradu. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • _petra_ 17.03.2014.

    a bas su se nasli

  • malumunjena 17.03.2014.

    hm,hm,hm... Ništa, muškarci, morat će te napraviti svojuevrsnu udrugu ''babe'' i sigurni telefon :)) Moj muž zna reć, ja zvao plavi telefon uslijed tvog maltretiranja i žena sa druge strane telefona mi se smije svaki put...ja je tražim pomoć od tebe divljakuše, a ona mi se smije :))

  • mama2misa 16.03.2014.

    svakom nasilju treba stati na kraj bilo da ono potječe od muškarca ili žene...oduvjek sam smatrala da se nasiljem samo postiže kontraefekt..jedino ljubav i naravno novac pokreće svijet....

Komentiraj...
Vidi sve komentare