To je to što me zanima!

Novigrad: Divljao i razbijao po zgradi lud od ljubomore

Pijani Mario prebio je ženu, a nakon toga je provalio u tri stana i prijetio je stanarima jer je sumnjao da su oni ljubavnici njegove supruge
Vidi originalni članak

Mario M. (28) iz Novigrada napao je u nedjelju ujutro suprugu (23). Istukao ju je u dvorištu zgrade. Žena je lakše ozlijeđena. Nakon tučnjave pomahnitali muškarac nije se smirio. Uletio je u zgradu i provalio nogom u stan T. B. (37). Prijetio je da će je ubiti skalpelom. Zatim je na isti način uletio u stan Austrijanca F. M. (35). Počeo ga je daviti. Preplašenom Austrijancu u pomoć je priskočio punac V. T. (49) i spasio ga. No Mario se nije zaustavljao. Ušao je i u treći stan, u vlasništvu S. B. (34). I njega je htio napasti, ali ga nije bilo u stanu. Budući da S. B. nije bio doma, nasilnik je izletio iz zgrade i izbušio gume na njegovu Seatu Ibizi. Nakon toga se opet vratio u zgradu i provalio u četvrti stan nakon čega su ga uhitili i priveli. Razlog njegovih napada navodno je blisko druženje njegove supruge sa stanarima zgrade. Susjedi pitoresknog mjestašca u blizini Novigrada Marija opisuju kao vrijednog i dobrog mladić, omiljenog u susjedstvu.
- Ne znam što mu je došlo. Ujutro me probudila buka pa sam probudila supruga. Čulo se vriskanje stanara iz te zgrade te je ubrzo došla i policija. Odveli su Marija, a što se događalo unutra, stvarno ne znamo - kazali su Marija (50) i Elio (59) Červar, koji žive u kući prekoputa zgrade. I susjed Roberto Rota Marija opisuje kao vrijednog mladića, spremnog na pomoć.
- Znam da radi na građevini i da je uvijek spreman pomoći. Ne znam što mu je to trebalo, ima malo dijete, a sad mora u zatvor.
Marija M. policija tereti za pokušaj ubojstva, prijetnje smrću te uništenje imovine. Trenutno je u pritvoru.


SVI SMO BILI KAO JEDNA VELIKA OBITELJ

Doselili su se prije godinu dana i imaju dijete, a on još ima jedno iz prijašnjeg braka. Često sam kod svih susjeda pila kavu i činili su mi se svi kao jedna velika složna obitelj. To vam je tako, rekla je Marija Červar, koja živi u kući prekoputa zgrade.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • user_39932 05.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • pravaistina88 05.07.2010.

    A ja vam kažem: za svaku reakciju postoji odgovarajuća akcija. Što je reakcija žešća, to je i akcija bila \"stimulativnija\". Jedini je problem što moderno društvo uglavnom ne sankcionira akciju, već reakciju. :(

  • dusansk 05.07.2010.

    Džaba ti sve majstore, jer ako je \"mila ženica\" ........kako da kažem.....\"fina\" naći će ona uvijek nekoga, a pogotovo sad kad si u protvoru .....papčino !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare