To je to što me zanima!

Novih 48 slučajeva zaraze koronavirusom u Međimurju

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 25 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirane su dvije osobe, otpuštenih nije bilo, a jedan pacijent je na invazivnoj respiraciji
Vidi originalni članak

U Međimurskoj županiji u posljednjih 24 sata potvrđeno je 48 novih slučajeva zaraze koronavirusom, priopćio je u nedjelju županijski Stožer civilne zaštite.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema podacima županijskog Zavoda za javno zdravstvo, obrađen je 121 uzorak, od čega je evidentirano 40 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2, što je 33 posto pozitivnih od broja testiranih. Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je osam pozitivnih osoba.

U protekla 24 sata oporavilo se 70 osoba i broj pozitivnih u Međimurju na danas je 320.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 25 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirane su dvije osobe, otpuštenih nije bilo, a jedan pacijent je na invazivnoj respiraciji. U protekla 24 sata nije bilo preminulih zaraženih osoba.

TROJE NA RESPIRATORU Koprivničko-križevačka županija - 15 novooboljelih, jedan umro

Građani se mogu cijepiti svakim radnim danom svim dostupnim cjepivima od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije te od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec, a za cijepljenje nije potrebna prethodna najava.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare