To je to što me zanima!

Novinar napao Australca koji je u Splitu silovao Norvežanku

Waleed Latif (21) u tom je trenutku bio na spoju s djevojkom koja ga je branila i govorila novinaru Reidu Butleru da Waleed nije kriv za silovanje jer bi u suprotnom platio puno više...
Vidi originalni članak

Australski novinar napao je na ulazu u kino u Melbourneu jednog od trojice Australaca koji je platio 10.000 dolara da izbjegne kaznu za silovanje 17-godišnje Norvežanke u Splitu 16. srpnja 2015.

Waleed Latif (21) u tom je trenutku bio na spoju s djevojkom koja ga je branila i govorila novinaru Channela 9 Reidu Butleru da Waleed nije kriv za silovanje jer bi u suprotnom platio puno više da izbjegne zatvor, piše news.com.au.

- Koja bi luđakinja primila 10.000 dolara? - upitala je djevojka. 

Butler je upitao djevojku zna li da je na spoju s muškarcem koji je silovao djevojku, a nakon toga je Latifa upitao kako ga nije sram ići u kino nakon što je platio da izađe iz zatvora. Mladić je ignorirao sva njegova pitanja. 

Novinar je nastavio hodati za za parom nakon čega su Waleed i djevojka otišli u kino, a Butlera su udaljili.

Latif je za silovanje optužen s još dvojicom prijatelja - Dylanom Djohanom (23) i Ashwinom Kumarom (23). Njih troje sada planiraju tužiti medije jer i oni i njihovi roditelji smatraju da nisu učinili ništa loše.

Podsjetimo, trojac iz Australije optužen je da je napao Norvežanku u wc-u noćnog kluba Tropic u Splitu. Iako je djevojka uspjela pobjeći, na njenoj odjeći pronađeni su tragovi sperme. Mladići su žrtvi platili nešto više od 31.000 dolara kako bi izbjegli suđenje i zatvorsku kaznu. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • lokal patriota 23.02.2016.

    Zar da trošim riječi i energiju na naše pravosuđe. Nitko nije napisao koliko je sudac uzeo, nego koliko je uzela ona za silež.

  • ZelenaHrvatska 23.02.2016.

    te naše suce treba sve ama bas sve otpustiti,uzet im putovnice i državljanstvo i protjerati i RH,jer oni izgleda nemaju ni osnovnu završenu niti su dorasli poslu koji obnašaju,pravosudje nam je gore nego ono u Kongu!

  • Zagi_Dr 23.02.2016.

    Što bi se desilo da je to učinio dolje, to ga je trebao pitati, tamo mu dolari ne vrijede ništa a ovdje podmitiš svakag

Komentiraj...
Vidi sve komentare