To je to što me zanima!

Novinarka je bila pijana: "Ubila sam zaručnika u samoobrani"

Policija je do kasno u noć obavljala očevid. Novinarka isprva nije mogla dati iskaz zbog pijanstva, a kasnije je rekla da je dečka Antu Čikeša (35) ubila u samoobrani
Vidi originalni članak

U stanu novinarke V. B. S. na Firulama u Splitu, nakon poziva Hitne pomoći, policija je pronašla njezina mrtvog dečka Antu Čikeša (35). Hitnu je pozvala sama V. B. S., nakon što je Čikešu zarila nož u srce, u petak oko 20.50 sati. 

Muškarac je ležao u jakni, na leđima, u blagovaonici. Kuhinjski nož bio je u blizini trupla. Ona je bila pijana, navodno je imala oko tri promila alkohola u krvi. Kako doznajemo, ona je u iskazu, tek u subotu oko podne, nakon triježnjenja, rekla da su se prvo žestoko posvađali. Čikeš je također bio pijan. Počeli su se i fizički obračunavati, a on je navodno prvi dohvatio nož. Pali su na pod nakon čega je ona zgrabila nož oštrice duge 18 centimetara i ubola ga u srce. 

Par je u vezi od prošlog ljeta, a navodno su planirali i vjenčanje. 
Ubijeni muškarac je otprije poznat policiji. Godine 2005. uhićen je zbog sumnje da je sudjelovao u organizaciji prostitucije na području Splita. Njega i još troje ljudi teretilo se za podvođenje djevojaka iz Hrvatske, BiH te Crne Gore. U toj skupini on je bio “čuvar” djevojaka. 


Ona je radila kao dopisnica jednog lista. Najviše je pratila kulturu i često je izlazila na društvena zbivanja. Prije godinu i pol dana dobila je otkaz te je ostala bez stalnih primanja. Upala je u tešku financijsku situaciju, a kućni budžet opterećivao je i kredit kojega je podignula za uređenje stana nešto prije otkaza. Zbog gubitka posla često je znala pasti u despresivna stanja, a imala je i problema s alkoholom. U novinarstvu je bila više od 20 godina, napisala je knjigu i imala izložbe fotografija. Njezin partner nije nigdje radio.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • mziher1 16.01.2012.

    Čikeš je radio u Mungosu, za one koji ne znaju bio je pirotehničar 9 godina i čojek je bio u mirovini toliko o tome, glavno da se piše kako kome paše da je imala 3 promila u krvi nebi se mogla ni dići a kamol nekome zabit nož u srce

  • ujo66 15.01.2012.

    bila je toliko pijana da je od zarucnika vidila demona od kojega se je morala obraniti

  • Diba 15.01.2012.

    normalno da nigdje nije radio, radile su druge za njega, novinarko dobro si spremna kad sa 3 promila alkohola možeš imati snage ubiti muškarca, malo mi nema logike.pravi Rambo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare