To je to što me zanima!

Novo lice Al-Qaede: Sin Bin Ladena najavio osvetu SAD-u

Nakon što je prije nekoliko mjeseci pozvao na jedinstvo ekstremističkih organizacija u Siriji, mladi sin Osame bin Ladena u novoj je audio poruci SAD-u najavio - osvetu...
Vidi originalni članak

U 21-minutnoj snimci naslovljenoj 'Svi smo mi Osama' koju je objavila Al-Qaeda, Hamza bin Laden (23) je obećao nastavak globalne borbe te terorističke skupine protiv SAD-a, piše Independent.  

- Nastavit ćemo vas napadati u vašoj zemlji i izvan nje kao odgovor na vašu agresiju protiv Palestine, Afganistana, Sirije, Iraka, Jemena, Somalije i ostalih muslimanskih zemalja koje nisu preživjele vašu agresiju, rekao je 23-godišnji sin najpoznatijeg terorista u povijesti. 

Podsjećamo, Osama bin Laden je ubijen u Pakistanu 2011. godine. Tada su pronađeni dokumenti prema kojima je Osama želio biti uz svojeg sina koji je onda bio u kućnom pritvoru u Iranu. Hamza je pak vrlo bitan za Al-Qaedu čija je hijerarhija sve starija, a on predstavlja novi glas koji će, nadaju se, privući mnoge mlade ekstremiste zbog toga jer će ga identificirati sa slavnim ocem. 

 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Narodni glas 15.05.2017.

    Stotine godina nema mira

  • john_doe 11.07.2016.

    bio je u kucnom pritvoru u iranu...a zasto je uopce pusten iz kucnog pritvora ?

  • ritabeluga 10.07.2016.

    a gsje je snimljena snimka? u hollywoodu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare