To je to što me zanima!

Novo u ponudi: Turiste će kod nas skoro voziti u tenkovima?

U Hrvatskoj bi bilo nekoliko poligona za tenkove. Zasad su najizglednije lokacije okolica Slunja, Karlovca i Knina, a najatraktivnija lokacija su Ravni kotari
Vidi originalni članak

U našoj turističkoj ponudi uskoro bi se mogla naći vožnja u tenku. Udruga tenkista planira se registrirati kao zadruga, zaposliti dio branitelja i nabaviti tenkove. Zadarski list piše da će spomenuta udruga pokušati  doći do rashodovanih tenkova Hrvatske vojske ili ih pokušati nabaviti u inozemstvu. 

Žele sagraditi poligone i stranim, ali i domaćim turistima ponuditi da se voze u tenkovima. U Hrvatskoj bi bilo nekoliko poligona za tenkove. Zbog konfiguracije terena zasad su najizglednije lokacije okolica Slunja, Karlovca i Knina, ali najatraktivnije im je mjesto, otkrivaju u Udruzi, Ravni kotari zbog blizine mora. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • shubydooooo 18.02.2015.

    ma trebali ste im napravit i novi poligon za pucanje tenkovske voznje za turiste

  • Shaman Shaulich 17.02.2015.

    Ajd ovo sa tenkovima još i može proći, ali ne dao Bog da uvedu vožnu sa Migovima... Ode nam turizam u ......

  • apachy70 17.02.2015.

    dobra je fora da se ljudima omoguci tko zeli voziti tenk ili jos bolje transporter BTR po terenu jer je stvarno fora ali pitanje je koliko bi to kostalo jer tenk trosi litru na kilometar po ravnom , i ljudi bi trebali proci neku obuku , da se nedogode neke nepredvidene situacije !

Komentiraj...
Vidi sve komentare