To je to što me zanima!

Novo ubojstvo na mjestu gdje je umro George Floyd: Aktivisti su spriječili dolazak policajaca?

Aktivisti nisu dopustili policiji da dođe u to područje, što je besramno jer je njegov život oduzet, a tko zna bi li on preživio da su stvari bile drukčije, rekla je Kim Griffin, ujna ubijenog Imeza Wrighta
Vidi originalni članak

Na mjestu gdje je policija prošle godine ubila Georgea Floyda došlo je do još jednog ubojstva prošlog vikenda, javlja Independent, a ujna preminulog muškarca tvrdi kako su aktivisti spriječili policiju da dođe na mjesto zločina i pruži mu pomoć.

- Aktivisti nisu dopustili policiji da dođe u to područje, što je besramno jer je njegov život oduzet, a tko zna bi li on preživio da su stvari bile drukčije - rekla je Kim Griffin za NewsNationNow.

Kako je objavila policija u Minneapolisu, njen nećak Imez Wright upucan je i ubijen na tom raskrižju proteklog vikenda zbog verbalnog okršaja, a glasnogovornik policije rekao je kako su službenici naišli na određen otpor na mjestu zločina, ali i dodao da je žrtva već bila na putu za bolnicu kad su oni tamo stigli.

Gospođa Griffin svoje je izjave dala novinaru Brianu Entinu koji je ranije izvještavao o takozvanom trgu Georgea Floyda, mjestu gdje je Floyd ubijen prošle godine.

Entin tvrdi kako mu je skupina aktivista tad zaprijetila i poručila da napusti tu lokaciju kada su shvatili da snima.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Carlton 12.03.2021.

    Također, preporučam kanal pod nazivom "Tatum Report" Brandona Tatuma, bivšeg policajca koji jako dobro poznaje zakon, propise, protokole itd. I što je (očigledno mnogima bitno) - crnac je. Poslušajte što on ima za reći.

  • Carlton 12.03.2021.

    Ako razumijete engleski, predlažem da pogledate video pod nazivom "Full George Floyd Video Leaked! My opinion has changed!" od Let's Talk Darling na youtube. Sadrži i snimke bodycam kamera tijekom događaja kao i pojašnjenja. 

  • jorgovan_ 12.03.2021.

    Floyd je umro od predoziranja fentanilom, u organizmu mu je pronađena smrtonosna količina. Fentanil je inače  opijat, koristi se kao lijek protiv bolova i za anesteziju, ali u prekomjernim količinama zaustavlja disanje. Često se koristi u miksu sa heroinom i kokainom. To nije opravdanje za prekomjernu uporabu sile od strane policije, no suđenje se tek treba održati i tek nakon suđenja, u slučaju da budu proglašeni krivima, možete pisati da ga je ubila policija. Do tada, takve tvrdnje spadaju u kategoriju klevete. Ovako možete pisati i da je Bandića ubio HDZ.

Komentiraj...
Vidi sve komentare