To je to što me zanima!

Novo uhićenje: Sumnjaju da je s V. Cetinski upleten u prevaru

Doznajemo da su uhitili suvlasnika rovinjske agencije za nekretnine Borisa Sorgu (50). Njegova sina Marina (27) priveli su u petak zajedno s Vinkom Cetinskim
Vidi originalni članak

U Puli su u nedjelju oko 19 sati priveli Borisa Sorgu (50) kojeg se dovodio u vezu malverzacijama nekretninama u koju je upletena Vinka Cetinski. Doznajemo da je privedeni Sorgo suvlasnik rovinjske agencije za nekretnine Ikarus. Njegova sina priveli su zajedno s Vinkom Cetinskim. Privedenog Sorgu zadržali su u pritvoru.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Boy X 11.04.2011.

    Obitelj Cetinski je zakonom pravde zaštičena,tako da svi ti tajkuni međusobno surađuju,te su nedodirljivi.

  • tatamlata 11.04.2011.

    "zajedno s Vinkom Cetinskim" - koji je sad pak taj? Nikad cuo za njega ;(

  • želim 11.04.2011.

    E moj Končaru i Ti si našao crkvu gdje ćeš se Bogu moliti. Ne zaboravite da je gospođa bila doministrica turizma u vladi HDZ-a, ni dlaka s glave neće joj faliti ali neka se i ta Dinastija Cetinski malo zatrese jer kad bi se samo od glazbe tako dobro živjelo onda bi Dedićevi već imali pola Zagreba. Da je Orwel živ i da piše o Hrvatskoj zbilji, sve što je dosad napisao bila bi dječja igra. Ali kad bolje razmislim, ovo je potpuno legalno jer je program našeg prvog predsjednika bio 200 bogatih obitelji i hrpa sirotinje i to je u redu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare