To je to što me zanima!

Novogodišnji ukras i poruka za koronu: "J**i se, 2020."

Stanovnik Puglie ove se godine, odlučio na drugačiji način oprostiti od 2020. godine. Ponukan nezadovoljstvom 'korona godine', svoj je prag ukrasio božićnim lampicama s kojima je ispisao: '2020., J**I SE!'
Vidi originalni članak

U talijanskoj provinciji Foggia u Pugli, ovih je dana osvanuo neobičan božićni natpis, prenosi fanpage.it.

Umjesto već uobičajenog božićnog natpisa 'Sretna nova godina!' koji bi svake godine krasio kuće brojnih Talijana, lokalni DJ Andrea Prencipe odlučio se na simboličan način oprostiti od 2020. godine natpisom: '2020., J**I SE!' .

Ovim je božićnim natpisom Talijan izrazio svoje nezadovoljstvo godinom koju je obilježila kriza korona virusa. Natpis, osim što izražava negodovanje, šalje zajedničku poruku koju dijele svi Talijani, a to je nada da će ovo ludilo od korona virusa završiti te da će se život ponovno vratiti u normalu. 

PUTOVANJE U DOBA KORONE Vodič za putoholičare: Ovo su zemlje koje ne primaju turiste

Ovo nije prvi puta da vidimo takav natpis. Već se ranije, u najjačem valu širenja korona virusa u Italiji, na društvenim mrežama proširio hashtag istog naziv kojim su se često slale slične poruke. 

- Svoj vrt ove godine nisam uredio klasičnim božićnim lampicama. Smatram da ova godina zaslužuje da ju se isprati u najboljem stilu pa zato je u mom vrtu osvanuo već otprije poznat hashtag  '2020., J**I SE!'. Ovom se porukom opraštamo od 2020. i nadamo se boljoj godini koja neće biti obilježena korona virusom - izjavio je Andrea

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • roko2022 26.11.2020.

    A zasto ovaj Andrea misli da u 2021 nece biti gripe i paralelno umjetno izazvanih panika?

  • 26.11.2020.

    potpuno isto moramo ispisati preko cijelog Zagreba za HDZ i njihov stožer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare