To je to što me zanima!

Novom šefu u HŽ-u urede obnavljaju za 60.130 kuna

Radnici će zamijeniti dotrajale rasvjete i stolariju, obnovit će zidova. Trenutno obnavljaju četiri prostorije, a jednu koristi predsjednik Uprave
Vidi originalni članak

Trenutačno obnavljamo četiri prostorije kojima se koristi HŽ Infrastruktura, a samo se jednom od njih koristi predsjednik Uprave Branimir Jerneić, rekla je glasnogovornica Hrvatskih željeznica Vlatka Škorić.
Dodala je kako je HŽ ugovor o radovima s izvođačem sklopio na temelju javnog natječaja u listopadu prošle godine. Radovi uključuju zamjenu dotrajalog parketa, obnovu i ličenje zidova te zamjenu dotrajale rasvjete i stolarije, piše u odgovoru iz HŽ-a. Posebno su istaknuli kako su troškovi uređivanja svih četiriju prostorija 60.130 kuna, a ne samo Jerneićeva ureda.
Njega je potkraj srpnja na čelo Uprave HŽ Infrastrukture postavio ministar prometa Božidar Kalmeta. Učinio je to nakon tragedije nagibnog vlaka u Rudinama. Istraga je pokazala nepravilnosti pri nanošenju retardanta na prugu. Tada je poginulo šest, a ozlijeđeno je 55 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • trešnja 26.08.2009.

    Sjaši Kurta da zajaši Murta...

  • grode 26.08.2009.

    I tko je na kraju kriv za šest života? Pisalo se dok je bila udarna vijest, a sad ništa. Sad će se skupljati dokazni materijali godinama, onda će se sudski proces odugovlačiti godinama, onda će narod sve zaboraviti jer će doći neke nove vijesti ( Medak je sigurno već kući). Obitelji neće zaboraviti i moraju biti ustrajni u gaženju političke parazitske, nesposobne bagre.

  • maren 25.08.2009.

    štedi se...to je moglo i puno više koštati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare