To je to što me zanima!

Nožem prvo izbo stanodavca, a zatim i nevjenčanu suprugu

Beretinec: Muškarac (65) je posegnuo za kuhinjskim nožem nakon svađe sa stanodavcem (49). Stanodavac i žena (72) imaju teške ozljede opasne po život
Vidi originalni članak

Muškarac (65) se u petak oko 19.30 sati u Ulici Rade Končara u Beretincu posvađao sa stanodavcem (49) te ga je kuhinjskim nožem više puta izbo po prsima. Nakon toga je otišao u susjednu prostoriju, gdje je bez ikakva povoda nožem izbo i svoju nevjenčanu suprugu (72).

Muškarac i žena imaju teške ozljede opasne po život, a prevezli su ih u Opću bolnicu Varaždin, gdje su im pružili pomoć. Muškarca (65) priveli su pritvorskom nadzorniku PU varaždinske u subotu te je dobio prijavu zbog pokušaja ubojstva.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • jabbar 18.06.2012.

    Nije mu prvi put!

  • baracuda 18.06.2012.

    Nevjenčana supruga- nisu mogli neki pametniji naziv smisliti!

  • mssuperhik 18.06.2012.

    Nož je ručni alat s oštricom koja služi za rezanje. Nož se obično sastoji od oštrice pričvršćene o dršku. Oštrica noža je najčešće zašiljena, a nož može imati i dvije oštrice. Noževi su se koristili kao alat i oružje od kamenog doba, odnosno prvih početaka čovječanstva. Stručnjaci smatraju da je nož jedno od prvih oruđa koje je čovjek razvio kako bi mogao preživjeti u prirodi. Prvi noževi su bili od kremena ili neke druge vrste kamena, ponekad s drškom. Kasnije su se s napretkom metalurgije razvile oštrice od bakra,bronce, željeza i čelika. Dok su se materijali mijenjali, oblik noža ostao je uglavnom isti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare