To je to što me zanima!

Nožem ranio vojnika i civila, izraelska vojska ga ustrijelila

Od 1. listopada izraelske snage sigurnosti su ubile 109 Palestinaca koji su izveli napade uglavnom hladnim oružjem ili za koje se sumnjalo da žele počiniti napad
Vidi originalni članak

Izraelske snage sigurnosti ustrijelile su palestinskog napadača koji je u gradu Hebronu na Zapadnoj obali nožem ranio vojnika i još jednu osobu, priopćila je izraelska vojska. 

Napad se dogodio na kontrolnoj točki, a dvije ranjene osobe su izvan životne opasnosti.  

Od 1. listopada ove godine izraelske snage sigurnosti su ubile 109 Palestinaca koji su izveli napade uglavnom hladnim oružjem ili za koje se sumnjalo da žele počiniti napad. Dosad je u napadima ubijeno 19 Izraelaca i jedan Amerikanac. 

Još uvijek traju palestinsko-izraelski prijepori oko džamije Al-Akse u istočnom Jeruzalemu, trećeg po važnosti islamskog svetišta, u kojem je dopušten ulazak i Židovima, koji to mjesto također smatraju svetim. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • nocni_kupac 10.12.2015.

    Odavno je poznato sto je Izrael i sto su i ko su Zidovi , nasljednici onog malog brkice kojeg decenijama kopiraju!

  • 10.12.2015.

    Cionistička demokracija. Ogradili palestince kao životinje žicom, Židov gađa žene kamenjem, a židovski vojnici ne reagiraju. Kada palestinci bacaju kamenje židovski vojnici pucaju. https://www.facebook.com/PNNEnglish/videos/926617520750208/

  • __BarCode__ 10.12.2015.

    OVo je tek početak.. sudbinu Palestine će naći cio svijet....ne mora biti rat oružjem.. nego biološki i bankarski..

Komentiraj...
Vidi sve komentare