To je to što me zanima!

Nožem u trbuh, prsa i po glavi: Maloljetnika su hitno operirali

Njegov napadač je na ispitivanju u policiji, odakle bi po završetku  kriminalističkog istraživanja trebao biti priveden pritvorskom nadzorniku, doznaje se u  nedjelju ujutro u splitskoj policiji
Vidi originalni članak

Maloljetnik koji je u subotu navečer izboden nožem u centru Splita, operiran je i izvan je životne opasnosti, a njegov napadač je na ispitivanju u policiji, odakle bi po završetku  kriminalističkog istraživanja trebao biti priveden pritvorskom nadzorniku, doznaje se u  nedjelju ujutro u splitskoj policiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njega je u subotu navečer oko 21 sat u Čulića dvorima, u samom središtu grada, nakon kraće prepirke nožem napao mladić koji mu je zadao dvije ubodne rane u trbuh i prsište, te jednu reznu ranu po glavi. Teško ozlijeđeni 17-godišnjak doveden u KBC Split, operiran je i zadržan na daljnjem liječenju.

ZAVRŠIO NA OPERACIJI U Splitu izboden 17-godišnjak, policija uhitila osumnjičenika

Policiju su o događaju izvijestili liječnici koji su se nalazili u timu Hitne medicinske pomoći koja je pozvana na mjesto događaja.

Obavljen je očevid, a sat, dva nakon ranjavanja maloljetnika policija je uhitila počinitelja pokušaja ubojstva i on se nalazi u policiji na kriminalističkom istraživanju.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • mat mat 06.05.2018.

    Ovo je jako ljepa slika splita pa sad znademo da split treba izbjegavati kao turisticko odrediste

  • 06.05.2018.

    Pasivnost policajaca na dojave ne zapanjujuća. Lako je sisat dudu dok novci idu, hm?

  • matea.love.8 06.05.2018.

    splitski kriminalci produkt su splitskih odnosno dalmatinskih sudova

Komentiraj...
Vidi sve komentare