To je to što me zanima!

Nožem ubio pokćerku (23) u šumi pa pokušao i sebe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
ZAGREB: Teško ranjenog ubojicu (69) u lokvi krvi su na cesti našli prolaznici. Policija je mislila da se htio ubiti, a on im je u bolnici priznao i ubojstvo
Vidi originalni članak

J.B. (69) je ubio nožem svoju bivšu pokćerku T.J. (23) u utorak  između 17 sati i ponoći u šumi iznad Gračanske ceste u Zagrebu. Policija je izvijestila da je muškarac nakon ubojstva istim nožem pokušao ubiti i sebe. Nakon toga je doteturao do ceste gdje su ga oblivenog krvlju i teško ozlijeđenog pronašli prolaznici. Sad je u KB-u Zagreb. Policija je u bolnici razgovarala s J.B. Prvo su mislili da je pokušao ubiti samo sebe, ali im je tada priznao da je ubio djevojku. Policajci su je kasnije mrtvu našli u šumi. Očuh ju je nekoliko puta nožem ubo u torzo.
J.B. je iz Šibenika, a povremeno je živio u Zagrebu. Bio je u braku s majkom djevojke T.J. Razveli su se prošle godine. Majka djevojke živi u inozemstvu, a T.J. je nakon razvoda jedno vrijeme živjela s očuhom. Nakon toga je otišla živjeti kod svog biološkog oca Milana J. On je u utorak oko 18 sati došao na policiju i rekao je kako se s T.J. trebao naći oko 15 sati, ali ona nije došla. Bojao se da nešto nije u redu jer je očuh već prije prijetio njoj i njezinoj majci da će ih ubiti.
- Ni sam ne znam kako ni zašto su se našli u toj šumi. Bio je bolestan. Svašta je tu bilo, preduga priča - rekao je Milan J.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • šamar 14.07.2010.

    ja mislim da je krajnje vrijeme da policija pocne raditi svoj posao i da prijetnje poput ubit cu te shate napokon ozbiljno,dali se slazete samnom?

  • user_47832 14.07.2010.

    Ma naravno.. Ocito je postalo najlakse tako. Nož u ruku, bombu, pistolj, i smaknuti onoga, tko te samo ruzno pogleda! Dajte ljudi, sta se to događa vise!!?

  • HUMI 14.07.2010.

    ........stravično........

Komentiraj...
Vidi sve komentare