To je to što me zanima!

Nožem zaklao suprugu i dobio 25 godina zatvora

Marko Špendić je u listopadu prošle godine 36 puta nožem izbo svoju suprugu Borku. Tada su ga za vikend pustili iz bolnice u Popovači
Vidi originalni članak

Vijece Županijskog suda u Sisku osudilo je Marka Špendića (58) iz Stare Subocke kod Novske na zatvorsku kaznu u trajanju od 25 godina i dva mjeseca. Špendić je 17. listopada prošle godine, u vrijeme kada je pušten iz bolnice u Popovači, nožem ubio suprugu Borku (43). Marko je 36 puta ubo Borku po licu, vratu, prsima, leđima i trbuhu. Nakon brutalnog ubojstva pokušao se objesiti, no njegov sin presjekao je konopac i spasio mu život. Županijsko državno odvjetništvo okvalificiralo je ubojstvo supruge kao teško ubojstvo počinjeno na osobiti okrutan način iz bezobzirne osvete. Povod ubojstva, prema odvjetništvu, bila je najava Borke da će ga ostaviti. Za ubojstvo je dobio 25 godina, a za držanje bombe u dvorištu tri mjeseca zatvora tako da su mu izrekli jedinstvenu kaznu od 25 godina i dva mjeseca. Uz to mora na obavezno psihijatrijsko liječenje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gladijator 14.04.2010.

    Nije u redu, vlada je financijski zaklala hrvatsko pučanstvo i još je na slobodi!

  • Kurcoslav 14.04.2010.

    Znači ići će stari iz ćuze na groblje

  • marry 14.04.2010.

    e da i onda će opet doći u Popovaču na liječenje,imat će tri puta dnevno obrok,televiziju,izlaz do centra (znam iz pouzdanih izvora) i nikome ništa. Divno je ovo naše pravosuđe. Šteta što pravila nisu ista za sve ali na to smo ionako navikli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare