To je to što me zanima!

Noževima napala roditelje jer su joj oduzeli mobitel

Američka policija uhitila je tinejdžericu jer je s dva kuhinjska noža napala roditelje i pokušala ih ubiti. Svađa je, navodno, izbila zbog bonova za mobitel
Vidi originalni članak

U nedjelju oko tri sata ujutro policija u Laurelu primila je histerični poziv bračnoga para koji se pred pobješnjelom kćeri zaključao u spavaću sobu. Djevojka (16) lupala je po vratima držeći u rukama dva kuhinjska noža. Istražitelji tvrde da je svađa u obitelji započela jer je otac kćeri oduzeo mobitel dok je tipkala SMS poruku. Sumnjao je da je djevojka iz majčina novčanika ukrala novac kako bi kupila bonove za mobitel. Nakon vike i svađe djevojka je otrčala u kuhinju, uzela dva kuhinjska noža i navalila na zaprepaštene roditelje. U strahu su pobjegli u spavaću sobu i ondje se zaključali te pozvali policiju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • trešnja 27.01.2009.

    Ovo se samo ispunjavaju riječi kojima nas se upozorava na pravilan odgoj djece.To nikako nije ovakav odgoj kakav je sada moderan.Ukratko kaže:Ako svoju djecu ne učimo skromnosti i poniznosti već im ispunjavamo svaku želju i sa njima se ponašamo kao sebi ravnopravnima (u fazi odgoja i odrastanja),neka nas ne iznenadi kad ta ista djeca postanu opasna i za svoje roditelje,te će oni prvi postati žrtve svojeg krivog odgoja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare