To je to što me zanima!

NSA objavila dokumente koji prikazuju poruke iz svemira

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dešifrirane poruke sadrže navodno nepoznate formule i jednadžbe, naš periodički sustav elemenata te nekoliko formula iz fizike i kemije. Primili su 29 poruka
Vidi originalni članak

Američka nacionalna sigurnosna agencija NSA objavila je dokumente koji prikazuju 29 poruka, koje su primili iz svemira putem satelitske mreže. Stručnjaci vjeruju kako je time jasno dokazano postojanje izvanzemaljske inteligencije. Dešifrirane poruke sadrže navodno nepoznate formule i jednadžbe, naš periodički sustav elemenata te nekoliko formula iz fizike i kemije. 

Kevin Smith, jedan od lovaca na izvanzemaljce, tvrdi kako poruke koje su objavili nije napisao čovjek. Istaknuo je kako dokumenti ne predstavljaju nagađanja već dokaze o izvanzemaljcima. 

Dokumenti navodno potječu iz 2004. godine. Smith pak smatra kako je jedan od dokumenata potječe iz 1980. godine. Nije poznato od kada dekodiraju poruke, a dekodirao ih je Howard H. Campaign, jedan od najboljih kriptografa na svijetu. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Tony Brkić 30.04.2011.

    ma oni su to poslali nekakvu poruku nekoj naprednijoj civilizaciji,a naši glupani pecali na sljepo pa je upecali!

  • mamita 29.04.2011.

    to su oni primili poruke koje je jos prije poslao Nikola Tesla

  • neretvanska žaba 29.04.2011.

    Možda su poslali jednadžbe baš iz razloga da bi testirali našu razinu inteligencije. Sumnjam da nemaju video, imaju i holograme i štatijaznam..

Komentiraj...
Vidi sve komentare