To je to što me zanima!

Nujeen u invalidskim kolicima do Hrvatske putovala 20 dana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U srijedu je granicu u Tovarniku u invalidskim kolicima prešla i Nujeen Mustafa iz Kobanea. Njoj i njenim pratiocima trebalo je 20 dana da stigne iz Sirije u Hrvatsku
Vidi originalni članak

Nakon što je Mađarska u utorak zatvorila granice, sirijske izbjeglice najprije su stigle do Šida u Srbiji, a potom su prešle granicu i u Tovarniku ušle u Republiku Hrvatsku, odakle žele prema zapadnoj Europi.

Hrvatska policija čeka ih u polju te ih policijskim kombijima vozi u policijsku postaju Tovarnik.

Po dolasku, ljudima se pruža prva pomoć, pregledaju stvari te ih se evidentira. Kad završi postupak registracije, autobusima pod policijskom pratnjom odlaze u prihvatni centar za azilante u Ježevo.

U srijedu je u Hrvatsku u invalidskim kolicima došla i Nujeen Mustafa iz Kobanea. Njoj i njezinim pratiocima trebalo je 20 dana da stigne iz Sirije u Hrvatsku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 77

  • pijevac 18.09.2015.

    sve izbjeglice potrpati u brodove i odvesti u ameriku...to je i onako njihovo djelo i njihovih naftnih kompanija...

  • audiat 18.09.2015.

    Mi smo krscani i to trebamo pokazati u ovakvim situacijama .Svi smo mi culi Isusovu pripovijest o milosrdnom Samaritancu,pomoci covjeku u nevolji bez obzira na vjeru,naciju ili boju koze.To nam je Isus ostavio u nasledje .Na kraju svi umiremo pa ce nam se svako dobro djelo uracunati a prepustimo Bogu da odlucuje zasto nisu ovamo ili onamo otisli.

  • Di-noAlić 17.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare