To je to što me zanima!

O izborima za Forum mladih: 'Ja to ne gledam kao podjelu'

Zlatko Komadina je rekao kako rezultate izbora za predsjednika Foruma mladih (SDP) ne smatra porazom riječkog SDP-a jer "riječka baza" nije imala kandidata
Vidi originalni članak

Potpredsjednik SDP-a i primorsko-goranski župan Zlatko Komadina komentirao je izbor novog predsjednika Foruma mladih SDP-a.

- Čim imate dva kandidata, uvijek se nešto podijeli, jedni su za jednoga, drugi za drugoga. Ja to ne gledam kao podjelu, već kao opredjeljivanje ljudi, naših mladih kolega između dva kandidata. Zašto tu iščitavati podjelu – rekao je Komadina odgovarajući na pitanje je li posrijedi još jedna podjela u stranci u kojoj je pobijedila "zagrebačka struja".

Komadina je rekao kako izbore ne smatra porazom riječkog SDP-a jer "riječka baza" nije imala kandidata, javlja Večernji list.

- Do sada je Forumom mladih predsjedavao član SDP-a Primorsko-goranske županije. Mislim da je čak korektno da se predsjedanje sada vrati u Zagreb - rekao je.

"Primjerena reakcija neprimjerenim rječnikom"

Još se jednom osvrnuo i na istup mladog SDP-ovca preko Facebooka.

- Mladi ljudi imaju i burna razmišljanja i reagiranja. Danas su društvene mreže "in", čovjek sjedi sam sa sobom i stavlja svoje misli a da ne misli da će ih poslije svi pročitati. Čovjek se na neki način ispričao, u smislu neprimjerenog rječnika. Primjerena reakcija mladog čovjeka neprimjerenim rječnikom – rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • smilodon 08.07.2014.

    ovaj komadina samo zapričava! bolje da niša ne govori! mogel bi samo mudro šutjeti!

  • Corleone Michael 08.07.2014.

    Komadina u zadnje vrijeme iam potrebu reći svoje mišljenje o savkoj mogućoj temi... Zar ne shvaća da je nepoželjan kao i njegov šef zajedno sa cijelom partijom...

  • Šarlota 07.07.2014.

    Nema podjele Komadina. Izgubili ste kompas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare