Obavijesti

News

Komentari 75

Riječki SDP-ovac: Premijerova izjava mi je malo zaparala uši

Riječki SDP-ovac: Premijerova izjava mi je malo zaparala uši
1

Izjava premijera Milanovića u Gunji da je njemu ''u stanu pukla cijev'' izazvala je reakcije SDP-ovaca od kojih su se neki 'sprdali' dok su drugi izgubili kontrolu...

VIDEO

Premijerova izjava ženi kojoj su poplave u Gunji potopile kuću izazvala je zgražanje javnosti, a neki su svoje mišljenje odlučili izraziti na Facebook statusu.

Naime, izjavivši zbunjenoj ženi da je i sam imao "sličnih" problema kada mu je "prošle godine pukla cijev u stanu" potaklo je i članove SDP-a da ga uzmu na zub, pogotovo one riječkog ogranka, koji i dalje ne mogu preboljeti izbacivanje Slavka Linića iz stranke. 

Mataja-Mafrici: Situacija je tragikomična

Marko Mataja-Mafrici, SDP-ov županijski vijećnik u Primorsko-goranskoj županiji, tako je u svom Facebook statusu napisao "Pukla cijev..." uz nezaobilazni "smajlić". Njegovi Facebook prijatelji u komentarima su se uglavnom 'sprdali' s Milanovićem, pitajući Mataju bole li ga možda i prepone te pokušavajući utvrditi je li to situacija za urologa ili ginekologa.

Na upit da pojasni svoj komentar Mataja je rekao kako se radi tek o šali na premijerovu nespretnu izjavu. 

- Cijela situacija u vezi statusa je tragikomična, ali ne radi se o nikakvom rovarenju ni neprijateljskim aktivnostima već mi je Premijerova nespretna izjava jednostavno malo zaparala uši. Razumijem što je htio reći i ne smatram da je puknuće cijevi u svom stanu uspoređivao s katastrofom u Gunji već je mislio da ako je njemu trebalo cijelo ljeto da popravi kvar u svom stanu tim više suosjeća s ljudima kojima će trebati još dugo da se vrate u svoje domove. Naime, mi u SDP-u još uvijek uživamo demokratske standarde da se možemo tu i tamo našaliti ma koliko se radilo o ozbiljnoj temi, ali to nipošto ne znači da mi je situacija u Gunji smiješna, pogotovo jer i sam tamo imam rodbine - pojasnio je Mataja.

Matijević: Ne mogu lajkati

No, do šale nije bilo Sanjinu Matijeviću, predsjedniku Foruma mladih SDP-a u Rijeci i mladoj nadi riječkog ogranka vladajuće stranke. 

- Ja sam tek sad shvatio smisao ovog statusa i ne mogu lajkati. J...m ga u glavu retardiranu i boli me k...c tko će ovo pročitati - napisao je Matijević u komentaru ispod Matajinog statusa. 

Na Milanovićev gaf se Matijević osvrnuo i na vlastitom Facebook profilu. Kao cover fotografiju Matijević je postavio sliku puknute cijevi, uz opasku "A štaš', puklo...". U komentarima ispod fotografije napisao je: "Ovo jednostavno nisam mogao prešutjeti. Takav propuh u glavi još nisam u životu vidio, strašno nešto".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime
ČUDO NA SVETOM DUHU

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime

Iako beba službeno nema ime, dr. Alfirević nam je otkrio kako dječačića zovu Ivan, po doktoru koji ga je zaprimio te noći

Slovački ministar demantirao je nagađanja: 'Operacija traje već tri sata, Robert Fico je kritično!'
NAPADAČ UHIĆEN

Slovački ministar demantirao je nagađanja: 'Operacija traje već tri sata, Robert Fico je kritično!'

Kako javljaju slovački mediji, upucan je nakon izlaska sa sjednice Vlade. Navodno je upucan s više hitaca u prsa i trbuh, napadač je uhićen...
Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić  i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija
'NIKAD JE NE BI OSTAVIO'

Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija

Za nestanak je obitelj saznala kad su ih nazvali iz vrtića da nitko nije došao po djevojčicu. U sve se uključila i policija. Obitelj moli, ako ga je netko vidio da javi njima na broj 097/670-1528 ili policiji na 192