To je to što me zanima!

O. J. Simpsona osudili na petnaest godina zatvora

Bivšu zvijezdu američkog nogometa proglasili su krivom za oružanu pljačku i otmicu. Sud je O. J. Simpsona osudio je na petnaest godina zatvora
Vidi originalni članak

Bivšu zvijezdu američkog nogometa proglasili su krivom za oružanu pljačku i otmicu. On i njegov partner Clarence Stuart u Las Vegasu upali su u hotelsku sobu dvojice kolekcionara sportskih suvenira. Zaprijetili su im pištoljima želeći im uzeti skupocjene antikvitete. Sud u Las Vegasu okrivio ih je prema svih 12 točaka optužnice te je svako dobio po 15 godina zatvora, s pravom traženja pomilovanja nakon šest godina. Prije izricanja presude, O.J. se obratio sudu.
 - Nisam nikoga htio ozlijediti. Nisam shvatio da radim nešto pogrešno - bio je kratak O.J dok mu je glas lagano počeo pucati. Dodao je  kako nije mislio ništa ukrasti nego samo vratiti sportske antikvitete koje mu pripadaju. Sutkinja je kod izricanja presude naglasila kako je jedan od kolekcionara bio suradnik policije te je cijeli slučaj snimljen skrivenim kamerama i mikrofonima.
Bivši sportaš 1994. godine bio je osumnjičen i za ubojstvo bivše žene Nicole i njezina ljubavnika. Sud ga je oslobodio zbog nedostatka dokaza.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • amer27 05.12.2008.

    Cigo svaka cast ovaj komentar me bas ono nasmijao !!!

  • palača 05.12.2008.

    to je ocito rodjeni monstrum,ima miliune,puno je moro platit obiteljima,,al iso on svejedno u pljacku,to vam se zove kriminalni gen,patologija cista naravno sa utjecajima odrastanja,pa psihijatri kazu da nije dokazano da se ljudi takvima ,u njima je nasilje,to znaju neuroznanstvenici

  • svi_smo_doma 05.12.2008.

    Konačno je dolijao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare