To je to što me zanima!

"O kandidaturi nije korektno pričati, dok je Bernardić šef"

Mislim da nije korektno govoriti ni o čijoj kandidaturi pa tako ni mojoj jer bi to zaista bilo oštrenje ražnja dok je zec duboko u šumi, rekla je Biljana Borzan na pitanje o tome je li spremna stati na čelo stranke
Vidi originalni članak

SDP-ova europarlamentarka Biljana Borzan u petak je u Kući Europe, prilikom predstavljanja Izvješća o kvaliteti proizvoda u EU koje je izglasano u Europskom parlamentu, komentirala je li spremna stati na čelo SDP-a.

- Ja sam svojim potpisom na pismo, koje smo poslali u ljeto predsjedniku, dala svoje mišljenje o tome i nemam više ništa posebno za dodati. U ovom trenutku SDP ima legitimno i legalno izabranog predsjednika, prema pravilima koje smo sami propisali i dokle god je on na čelu stranke mislim da nije korektno govoriti ni o čijoj kandidaturi pa tako ni mojoj jer bi to zaista bilo oštrenje ražnja dok je zec duboko u šumi - poručila je.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Lun@777 14.09.2018.

    Neće žena pred rudo, dok je Bero još uvijek predsjednik. I to je pošteno od nje i sasvim u redu.

  • mican 14.09.2018.

    Na žalost niti od Biljane ništa! Kako može reći da o kandidaturi nije korektno pričati dok je Bernardić šef? Što joj to znači? Da je u stranci sve OK pa će ona po bontonu? Ako je imalo pametna i želi promijeniti SDP, a netko mora jer će se stranka urušiti sama u sebe, onda Bernardiću treba reći u brk: "Druže Bero, ne valjaš, ja tvoj posao znam raditi bolje i zato ću napraviti sve da dođem na tvoje mjesto!" Ovo je sve klasično SDP-ovsko "piškila bi, kakila bi" od kojega nikada nije izašlo ništa dobro.

  • Kuhača 14.09.2018.

    Neznam sto su ovi radili 4 godine u EU parlamentu;otisli gore uzimali lovu ,nas ostavili na milost i nemilost ovoj mafiji umjesto da i njih malo kultiviraju na evropsku civilizaciju,eee sad se blize izbori evo ti njih opet.Dalje nezelim razmisljati jer u meni pocinje kipjeti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare