To je to što me zanima!

O Linićevoj sudbini bez puno rasprave: "On je to zaslužio"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Svi su mogli reći što misle, no progovorili su samo oni koji su bili protiv Linićevog izbacivanja. Mrsić je rekao da to nije dobro za SDP, a s njim se složio i Bernardić
Vidi originalni članak

Predsjedništvo SDP-a nije dugo raspravljalo o sudbini Slavka Linića. Predsjednik stranke Zoran Milanović je predložio izbacivanje rekavši ukratko da Linić to zaslužuje. Svi su mogli reći što misle, no progovorili su samo oni koji su bili protiv Linićevog izbacivanja.

Tako je Mirando Mrsić rekao kako misli da izbacivanje bivšeg ministra financija nije dobro za SDP. S njim se složio i Davor Bernardić koji je pozvao na jedinstvo stranke. Rajko Ostojić je govorio o rezultatima koje je Linić postigao kao ministar, a kako je jedan od sudionika prenio Večernjem listu, na tren je imao pomalo prijeteći ton prema Milanoviću. 

Zlatko Komadina je ponavljao rečenice koje je posljednjih dana izgovarao u medijima, odnosno da će on glasovati protiv jer je upravo on primio Linića u stranku.

O lošim rezultatima izbora za Europski parlament uopće nije bilo rasprave, nego su se iznosili tehnički podaci  o izlaznosti, koliko se novca potrošilo na kampanju i ostalo. Više sudionika je potvrdilo za Večernji list da nitko ni jednom riječju nije doveo u pitanje sastav liste.

  
Idi na 24sata

Komentari 143

  • ciara46 05.06.2014.

    Bravo za one koji nisu šutili, bravo Komadinu za predsjednika stranke. Vi ostali se stidite, brinete jedino za svoje jadne pozicije. Milanoviču, totalno si razočarao birače, u svemu.

  • RenatoTomić 05.06.2014.

    sad će linić otići u ropotarnicu povijesti, a uskoro će i milanović za njim...

  • TomeLukšičević 05.06.2014.

    eto, čim netko ima neko drukčije mišljenje, milanović ga izbaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare