To je to što me zanima!

O odlasku šatoraša: 'Frankly, my dear, I don't give a damn'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ministar Matić komentirao je izjavu Josipa Klemma da razmišljaju o privremenom uklanjanju prosvjedničkog šatora ispred Ministarstva branitelja za vrijeme izbora
Vidi originalni članak

Ministar branitelja Predrag Fred Matić komentirao je izjavu Josipa Klemma da ozbiljno razmišljaju o privremenom uklanjanju prosvjedničkog šatora ispred Ministarstva branitelja za vrijeme predstojećih parlamentarnih izbora.

- Nisu imali niti jednog razloga da prosvjeduju. Ono što sam govorio prvog dana, govorim i sada. Njima je očito stigao nalog od šefova da se povuku jer ne ostvaruju one ciljeve za koje su inače i došli pred Ministarstvo. Što se mene tiče ne želim više gubiti vrijeme na njih. Bit će mi malo žao kad odu, ja bi čak volio i da ostanu, ali najbolje bi im odgovorio kao što je Rhett poručio Scarlett: "Frankly, my dear, I don't give a damn!" - rekao je Matić.

Na najave da bi šatoraši mogli izaći na parlamentarne izbore, Matić je kazao :

- E, tu ih podržavam, to je pravi demokratski način kako će se vidjeti njihova politička snaga. Oni tvrde da iza njih stoje svi branitelji. Napomenimo da imamo 500.000 branitelja , gotovo svi su oženjeni, to je skoro milijun ljudi, svatko ima bar jedno dijete. To je milijun i pol. Ja im želim da osvoje dvotrećinsku većinu u parlamentu - izjavio je ministar.

Na situaciju oko ćirilice u Vukovaru, ministar Matić je kratko rekao da se događa upravo ono što je sam najavio prije dvije godine.

- Što se tiče ćirilice, ono što sam govorio pred dvije godine, to je sve bilo politički motivirano. Žao mi je da me nisu poslušali, a nisu zato jer su imali drugačije instrukcije - zaključio je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 375

  • istri 22.08.2015.

    GRESKA IM DOZVOLITI DA ODU TREBALO IH IZBACITI KO PARAZITE :

  • mily 21.08.2015.

    he he, znači, poslije izbora, vraćaju se:)

  • BROCO 21.08.2015.

    Maticu ciji si ti ministar kako te nije sram pa vidis da te tvoja populacija ne podrzava idi i leci se

Komentiraj...
Vidi sve komentare