To je to što me zanima!

"Plenković koristi udbaške metode, ne bih mu bio u koži"

Jedan od vodećih članova Živog zida gostovao je danas u 13.30 sati u studiju 24sata. Govorio je o stanju i previranjima u stranci nakon izbora i nakon što ih je napustio Hrvoje Runtić....
Vidi originalni članak

Jedan od vodećih članova Živog zida Ivan Pernar gostovao je danas u 13.30 sati u studiju 24sata. 

- Stranka je jedinstvena. Ljudi koji su bili u Živom zidu i dalje su. Mi Runtiću želimo svaku sreću. Dvije i pol godine je hodao s nama i vjerovali smo mu. U samom finišu kampanje je skrenuo drugom putanjom. Išao je na državnu televiziju i govorio protiv nas. Možda jednom shvati da je pogriješio. To je posljedica njegove osobne naravi, a ne djelovanja sa strane - kaže Pernar.

- Mediji su dosta neprijateljski spram mene, i to nije od jučer nego od prije pet godina. Nikad ne bih podržao nekoga tko se koristi udbaškim metodama kao Andrej Plenković. Ivan Vilibor Sinčić je jedini premijer kojeg bih podržao - dodaje.

- Novinari rade za sustav. Vrijeđate me i napadate ukoliko neću ići s HDZ-om. Mi smo to i rekli u izbornoj noći - rekao je Pernar.

- Mislim da neće moći izbjeći MOST, ne bih htio biti Plenkoviću u koži. Rekao sam prije izbore, tko god dobije izbore, žalim ih jer će morati pričati s Petrovom. Žao mi je bilo i Milanovića i Plenkovića. Teško se s Petrovom dogovoriti, jako jako teško - dodaje.

- Zalagat ćemo se za izlazak iz NATA i Europske unije. Ako narod želi biti u EU, nek bude, ali mi smo protiv - tvrdi Pernar koji je komentirao i kako je protiv obaveznog cijepljena jer je to po njemu jako kompleksno pitanje koje nije 'crno i bijelo'.

- Glasnović dolazi iz miljea koji nasiljem ruši bunt. U pravu su studenti. Oni nisu htjeli spajanje s Bogoslovijom. Umjesto da on prati mišljenje većine, on je to krenuo nasiljem riješavati. To su primitivne metode. Mi ćemo se zalagati za smjenu tog dekana i da se studenti vrate u Upravno vijeće Fakulteta - rekao je Pernar.

'Naša zemlja nema hrabrosti reći ne krupnom kapitalu'

- Ovo je marionetska vlada, vlada upravljana izvana. Sabor je samo kazališna predstava, kako kaže Šeks - dodaje Pernar.

- Država ne mora pristati na arbitražu. Zašto bi morala? - pita se Pernar.

- Ima ljudi koji su izbačeni iz doma i koji nam kažu - hvala vam na spašavanju života. U sedamdeset posto slučajeva smo uspjeli pomoći ljudima - dodaje.

- Mi se protivimo i rasprodaji državne imovine, kao i imovine malih ljudi. U normalnoj državi bi se država financirala od sredstava središnjih banaka. Tako je svugdje u svijetu: Bioliviji, Kini, Venezueli... Osim kod nas. Želimo da država financira manjak u proračunu izravno od središnje banke. Sve zemlje bivše Jugoslavije imaju sluganske marionetske vlade - kaže Pernar.

'Plan porobljavanja svijeta je globalan'

- Žele svo bogatstvo prebaciti u ruke 1% ljudi. Mi smo pacifistička stranka, za mir. Ne želimo NATO. Amerika je dovela talibane na vlast, to je sve jedna monstruozna politika - kaže Pernar.

- Nova stranke je formirana da se zaštiti s pravne stranke. Oni će upotrijebiti sva sredstva i metode, a sve su one već viđene. Sustav nas želi slomiti. Napadi koji su bili dosad su kikiriki u odnosu na ono što će tek doći. Ja i Sinčić smo samostalne ličnosti. Gledamo iz drugog kuta na istu stvar. Vidimo isti problem, ali se izražavamo na svojstven način. Mi smo samostalne strukture ličnosti. Tvrdili su da sam ja meso u rukama svjetskih elita, komunista. Možete tvrditi što god hoćete. Ali se zapitajte je li to istina - kaže Pernar.

- Naše društvo teži tome da apriori osudi socijalizam ili kapitalizam. Ali svaki sustav ima dobre i loše stranke. Mi želimo jednu socijalnu državu, gdje se štiti ljudsko dostojanstvo, bez redova u pučkoj kuhinji... Hrvatsku svake godine lišavaju jednog dijela njenog suvereniteta - komentira.

- Dogovor je da se odluke donose demokratskim putem. Priča se da našom strankom vlada jedna osoba. To nije istina. Nas je sedmero. Mi sjednemo svi za stol. Nas 4 iz Živog zida kaže da nešto želi, a troje da ne želi. Većinom sve odlučujemo, igramo timski - dodaje Pernar.

- Gospodin Sinčić se isto vozi biciklom, a ako nas vrijeme posluži, doći ćemo biciklom na konstituiranje sabora! - komentirao je Pernar za kraj.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 305

  • kordunaš59 27.09.2016.

    ti si jedan nerazumni džabalebaroš koji nema pojma o životu a ne da odlučuješ još o državi

  • Bucimir 27.09.2016.

    E!Jadna je ona država u čijem parlamentu sjede Pernar i Sinčić i njihovi istomišljenici!Mislio sam da od starog partizanskog vic političara nema goreg ali dobio je ozbiljnu konkurenciju u ovima!

  • šimešime 27.09.2016.

    A o chemtrailsima ni riječi???...:D :D :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare