To je to što me zanima!

O svom trošku: Predsjednica odvela obitelj na odmor u SAD

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović posljednjih se dana družila s 'malim ljudima' diljem zemlje, ali ipak je odlučila nekoliko dana odmora provesti izvan Hrvatske...
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović sa svojom obitelji otišla je na godišnji odmor u Sjedinjene Američke Države. Kako navode iz Ureda predsjednice, Kolinda Grabar Kitarović je otputovala o vlastitom trošku, a u SAD-u će ostati do ponedjeljka, 20. srpnja 2015. godine. 

Prije odlaska na odmor Grabar Kitarović obišla je Hrvatsku i upoznala se s 'malim ljudima' pa čak i s njima na kratko zamijenila uloge, vozila se u kombajnu i sudjelovala u žetvi pšenice u Slavoniji, u Kninu je lijepila pločice u crkvi, a lovila je i ribu na ribarskom brodu. 

Idi na 24sata

Komentari 586

  • nikluk20 18.07.2015.

    da da...vlastitim troškom...

  • Zorba 18.07.2015.

    Ide u USA na cetiri dana odmora. Svasta, bas...No posebna je ono storija da se druzila s malim ljudima: pecala, farbala, vozila... Nekad je Minimaks uz ime najveceg Hrvata svih vremena Druga TITA postio pjesmu "Trla baba lan" I fasovao je cuzu, ako ja kazem da to sto je radila Kolinda u dokolici je navlas isto pjesmi "Trla baba lan" Onaj je zavrsio u bajbuku, a ja cu biti ispostovan...

  • fenix77 17.07.2015.

    Kraljica domoljublja. Ne želi da joj obitelj živi u RH, a bome niti da ljetuje. Jeli obitelj KGK uopće Hrvatska obitelj ili neka strana??

Komentiraj...
Vidi sve komentare