To je to što me zanima!

Oba moraju pasti: Osvetnik Zorro sad udara i na Milanovića

EXPRESS I KNJIGA ZA 20 KN Uz najnoviji broj Expressa potražite i knjigu ‘Moja Oluja’ s potresnim svjedočanstvima naših branitelja iz oslobodilačke akcije
Vidi originalni članak

Express u novom broju otkriva kakvi su stvarni planovi Bože Petrova i Mosta. Tko je, doista, pripremio rušenje Tomislava Karamaraka i tko sad ruši Milanovića? I je li doista moguće da Petrov mašta o potpunoj eliminaciji dviju najvećih stranaka?!
Novi Express otkriva zašto su, zapravo, u Mostu tvrdili da im ‘nisu bitne fotelje, nego interesi građana’ i objavljuje detalje tajnog plana “Oba moraju pasti”. Želi li, uopće, Most ostvariti ideju velike koalicije da bude na vlasti? Je li Petrov izbavitelj ili Zorro osvetnik? Odgovore na sva ova pitanja naći ćete u najčitanijem političkom tjedniku. Otkrivamo i gdje je “nestala”, odnosno kako nestaje desnica s političke scene i tko su glavni krivci. Novi broj donosi i nikad viđene povijesne dokumente koji svjedoče o šokantnim načinima na koje je Udba izvodila otmice hrvatskih emigranata. Ljetni odmor nije odmor bez barem jednog dobrog štiva.


Ovoga puta neka to budu sjećanja najzaslužnijih za zemlju u kojoj danas živimo - hrvatskih branitelja. Uz najnoviji broj Expressa od petka možete kupiti i knjigu “Moja Oluja”, koja donosi autentična svjedočanstva sudionika vojno-redarstvene operacije. Prisjetili su se svih emocija, boli, strahova i čežnji koje su proživljavali boreći se za samostalnost Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • zuluf_52 23.07.2016.

    Nemože Milanović pasti dok je lopova iz HDZ-a.Što se tiče Petrova i Mosta, oni nisu vredni spomena jer su preslabi.

  • zuluf_52 23.07.2016.

    Ja mislim da je Milanović projekt crkve.

  • blue_termynator 22.07.2016.

    Ode i Milanče...hihihi

Komentiraj...
Vidi sve komentare