To je to što me zanima!

Obala Pelješca zatrpana je raznim otpadom iz Albanije

Mještani su zaključili da je riječ o albanskom smeću jer su na ambalažama natpisi na albanskom. Tvrde kako im smeće na obalu dolazi svake godine, ali nikad ovako puno
Vidi originalni članak

Ogromne količine boca, igala, katetera te praznih boca od fizioloških otopina zaustavile su se na obali poluotoka Pelješca. Smeće je počelo pristizati u subotu te je u jedan dan zakrčio cijeli akvatorij od Trstenika do svjetionika Lirica. Riječ je e o stotinama kilometara, piše Index. Prema morskim strujama, smeće bi moglo biti bačeno u Albaniji, Italiji ili Grčkoj. Ipak, mještani su zaključili da je riječ o pretežno albanskom smeću jer su na ambalažama natpisi na albanskom. Prema stanju vreća za smeće, otpad je očito nedavno bačen jer su vrećice u dobrom stanju i nisu ni blizu raspadanju. Mještani Pelješca kažu kako smeće dolazi svake godine ali nikad u ovolikoj količini. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • TITTO 22.11.2010.

    . ..MADE IN NEISPALJENE BOMBE NATO"PAKTA"AA BAČENE U JADRAN. ..P.S.KONAČNO SU NAM STIGLLI "DAROVI"OD PRED PRISTUPNIH FONDOVA NACISTIČKE EUROPE i FAŠISTIČKOG NATO"PAKTA". ..P.S.ŽIVJELLA NAM HDZ&SDP STOKA SITNOG IZDAJNIČKOG ZUBA. ..SFRYY MARŠAL TITTO iZZ CRVENOG VUKOVARA. ..

  • igorskee 22.11.2010.

    Pa dobro koliko ocekujete od Albanaca i njihove kulture? Ipak tek su juce televizore upalili u svojim domovima...

  • pernica 22.11.2010.

    otpad iz bolnica i ambulanta bacaju u more, koje po južini dođe do Hrvatske?????? Naplatit im ogromne kazne!!!! Čovjek će sam sebe uništit, zagađujemo, bacamo smeće bez savjesti- katastrofa!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare