To je to što me zanima!

Obama: Cijeli narod će sada biti uz stanovnike Oklahome

Barack Obama je u Oklahomi proglasio stanje katastrofe te je saveznim vlastima naredio da se uključe u potragu za nestalima i pomognu u procesu oporavka
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Barack Obama u utorak je na konferenciji za medije istaknuo kako će cijeli narod biti uz građane Oklahoma Cityja koliko god bude trebalo. 

- Našoj naciji će sada fokus biti na hitnoj pomoći ljudima koji su najviše pogođeni tornadom u Oklahoma Cityju. Pokušat ćemo u što bržem roku obnoviti oštećenja naselja - rekao je Obama tijekom govora u Bijeloj kući. Obama je u Oklahomi proglasio stanje katastrofe te je saveznim vlastima naredio da se uključe u potragu za nestalima i pomognu u procesu oporavka, javlja USA Today

Predsjednik je podsjetio kako među žrtvama tornada ima i djece, koja su pokušavala pronaći sklonište. Kazao je kako se točna šteta još procjenjuje, a strahuju i da bi broj poginulih mogao još rasti. Obama je istaknuo i da su u Oklahomu krenule stotine volontera koji će pomoći tamošnjem stanovništvu. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • najiram 10 22.05.2013.

    stigla božja kaštiga za sva sranja koje delaju po svijetu još če ih bog kazniti tako dugo dok ne prestanu ubijati po svijeti i praviti ratove, samo žalim sirotinju koja stradava zaradi krivaca ali kriv je i onaj koji ništa ne kaže kad se ubija po svijetu nedužne ljude.

  • user_49110 21.05.2013.

    jel se tako molite i za nevine žrtve na bliskom istoku koje su stradale od vaše ruke?

  • bajica-mali 21.05.2013.

    ima onaj odozgo koji sve vidi... žao mi je jadnog naroda ali sve se vraća sve se plaća...

Komentiraj...
Vidi sve komentare