To je to što me zanima!

"ISIL je nehuman, Kassigovo ubojstvo je čin čistoga zla..."

Peter Kassig (26) je treći američki taoc za čije je pogubljenje Islamska država preuzela odgovornost. Obama je ocijenio da djelovanje ISIL-a nije 'nikakva vjera'
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Barack Obama potvrdio je smrt taoca Petera Kassiga kojeg su smaknuli pripadnici Islamske države. Obama je ubojstvo mladog humanitarca ocijenio kao 'čisto zlo'. 

- Upućujemo molitve i izraze žalosti roditeljima i obitelji Abdula Rahmana Kassiga, zvanog Peter. Njegovo ubojstvo čin je  čistog zla kojeg je izvela teroristička skupina koju svijet s pravom smatra nehumanom - poručio je Obama u priopćenju. 

Dodao je kako djelovanje Islamske države ''ne predstavlja nikakvu vjeru, i nipošto muslimansku koju je slijedio Abdul Rahman''. 

Peter Kassig (26) je treći američki taoc za čije je pogubljenje IS preuzela odgovornost. Ranije su pogubili novinara Jamesa Foleya i Stevena Sotloffa, a pred kamerama su ubili i dvojicu Britanaca, Alana Henninga i Davida Hainesa, piše CNN.  

Idi na 24sata

Komentari 40

  • TitoJosipBroz 18.11.2014.

    Vidimo dokumentirane tragove tko kupuje naftu od ISIS i na taj način ih i financiraju a ostalo su sve besmislice i propaganda ,Moguće je da će SAD iznenada napraviti korak natrag s puta i izložiti Izrael i Saudisku Arabiju zbog sve većeg pritiska javnosti.

  • Britvaa 17.11.2014.

    Pazi pametnog Obamu. To svi znamo, a on da hoće riješi ih za čas, ali stalno neto načekava i bi i ne bi ih sredio. Glupost.

  • robiruzica 17.11.2014.

    Mene ništa ne može iznenaditi kad je u pitanju bolesna ideologija zvana Islam .Jedna od žena "proroka " Muhameda bila je i 6-to godišnja Aisha.Pa on je bio bolesni pedofil!!!U islamskim državama vlada diktatura, represija i primitivizam najgore vrste.Netolerantni su prema Kršćanima, Židovima, Hindusima ,ateistima i homoseksualcima ,a da ne nabrajam brojene terorističke ćelije :Al-qaidu,Hezbolah,Hamas itd.Užas!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare