To je to što me zanima!

Obama odao Trumpu tajnu na primopredaji vlasti. Evo i koju

Tijekom vožnje u automobilu između Bijele kuće i Capitola Trump je pitao Obamu što predstavlja najveću prijetnju za SAD. Obama mu je rekao da je to vojna prijetnja
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump dao je Foxu intervju koji je "podigao puno prašine". Trump je rekao kako poštuje svojeg ruskog kolegu Vladimira Putina, a na konstataciju voditelja da je "Putin ubojica", Trump je rekao:

- I mi imamo puno ubojica. Ni naša zemlja nije nevina. 

Trump je u intervjuu govorio i o zabrani za imigrante, odnosnu s Meksikom i o Baracku Obami. Trump je otkrio da mu je njegov prethodnik prije primopredaje vlasti odao tajnu. Tijekom vožnje u automobilu između Bijele kuće i Capitola Trump je pitao Obamu što predstavlja najveću prijetnju za SAD

- Ne mogu reći što mi je točno odgovorio - rekao je Trump u intervjuu. No na pitanje voditelja otkrio je da je riječ o vojnoj prijetnji te da se ne radi o Kini.  

Voditelj je kasnije pretpostavio da bi moglo biti riječ o Pakistanu dok je jedan stručnjak naveo kao moguću prijetnju Americi - Sjevernu Koreju

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Novinari nisu izvještavali o terorističkim napadima"

Donald Trump je optužio zapadne medije da nisu ili nisu dovoljno izvještavali o terorističkim napadima u Europi i svijetu. 

- Oni imaju svoje razloge i to treba razumjeti - rekao je Trump.

No nije naveo o kojim se točno napadima radi, ali je Bijela kuća nakon njegove izjave objavila kako je od 2014. bilo 78 napada koji "nisu dobili adekvatnu pažnju medija". Na listi su i napadi u Parizu, Bruxellesu i Tunisu. Mirror je kao odgovor Trumpu naveo svih 78 napada u spomenutom razdoblju i naveo tko je o njima pisao.   

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Hugo1_1 07.02.2017.

    jake li tajne kad 24 časa sve zna

  • jo2hn8ny 07.02.2017.

    Otkrio mu je da vanzemaljci postoje.

  • Aibavhcs 07.02.2017.

    moja punica koja živi u USA ona je najveća prijetnja ako prdne pokraj otvorenog prozora ima da izazove kemisko zagađenje velikih razmjera ili barem 2 kata iznad :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare