To je to što me zanima!

Obama osudio ubojstvo, Libija tvrdi da će naći i kazniti krivce

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Obama je osudio i ismijavanje vjerskih osjećaja drugih te je kazao kako osuđuje nasilje. Amerika istražuje da li je napad u kojem je ubijen veleposlanik bio planiran
Vidi originalni članak

Barack Obama, predsjednik SAD-a, osudio je ubojstvo američkog veleposlanika u Libiji J. Christophera Stevensa i još troje službenika veleposlanstva, te je naredio jačanje sigurnosnih mjera američkih veleposlanstava. 

Obama je također osudio ismijavanje vjerskih osjećaja drugih te je kazao kako osuđuje besmisleno nasilje. BBC javlja i kako vlasti SAD istražuju da li je napad u kojem je ubijen veleposlanik bio planiran unaprijed. 

Libija se ispričala Washingtonu za ubojstva i obećala da će pronaći i kazniti krivce.

Mediji su, podsjetimo, u utorak objavili kako je američki veleposlanik u Libiji ubijen u napadu na veleposlanstvo u Bengaziju. Dužnosnici u Bengaziju objavili su kako su veleposlanik i tri djelatnika ubijeni kada je naoružani napadač ispalio raketu na automobil kojim je veleposlanik trebao biti prebačen na sigurniju lokaciju. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Superteška 13.09.2012.

    Osuđuje nasilje i zato je poslao ratne brodove i marince, kako bi širio ljubav i toleranciju.

  • troma1 13.09.2012.

    ubojstvo u libiji je predizborna kampanja,to znaju i morske spuzve vise...nema drugoga razloga..ameri su spremni na sve..

  • vidum 13.09.2012.

    Haha, sijati kukolj, a brati žito!? Ne ide to, moj Obama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare