To je to što me zanima!

Obama: Paljenje Kurana će potaknuti ozbiljno nasilje

Obama kaže da bi plan pastora s Floride mogao rezultirati novačenjima u Al Qa'idi. Poručio je pastoru Terryu Jonesu da razmisli o svome planu
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Obama upozorio je da bi plan pastora s Floride i paljenja Kurana mogao rezultirati brojnim novačenjima u Al-Qa'idi. Poručio je pastoru Terryju Jonesu da ponovno razmisli o ideji da devetu godišnjicu napada na WTC u New Yorku 11. rujna obilježi paljenjem Kurana. Američki predsjednik rekao je da bi takav potez mogao potaknuti ozbiljno nasilje u Pakistanu i Afganistanu, javlja Reuters. Obama je dodao da Jonesov plan krši vjersku toleranciju kao demokratsku vrijednost SAD-a.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • andrenulapet 09.09.2010.

    za sve su krivi novinari. takvim majmunima kao ovaj kretenski pop ne smije se dati ni sekunde prostora u bilo kojem mediju, pa nek dečko zapali što god želi u svom dvorištu. to niko neće znati. pa i moj sused Štef je neki dan vužgal svoje smrdljive gaće koje mu Jana nije htjela oprati...i de su bili novinari??

  • jethro_tuller 09.09.2010.

    i vi koji smatrate da je kuran ekstremna knjizurina...krscanin sam,nisam procitao kuran ali znam od ljudi koji poznaju kuran da to nije ekstremna knjizurina vec da su fanatici ti koji vode ratove i ne drze se onoga sto u kuranu stoji.

  • jethro_tuller 09.09.2010.

    najgluplja stvar koja postoji je ratovat sa istokom?! hahaha...zar nije gluplje ratovati uopce???

Komentiraj...
Vidi sve komentare