To je to što me zanima!

Obamine kćeri će dogodine doći na festival u Šibenik?

Voditeljica Međunarodnog dječjeg festivala je rekla da su uputili poziv Ambasadi SAD-a u Zagrebu i Veleposlanstvu RH u Washingtonu
Vidi originalni članak

Međunarodni dječji festival u Šibeniku dogodine bi trebala pratiti i djeca predsjednika SAD-a Baracka Obame, njegove kćeri Malia Ann (10) i Sasha (8).
- Uputili smo takav poziv ambasadi SAD-a u Zagrebu i veleposlanstvu RH u Washintonu. Na obje adrese pozdravili su našu želju da djeca predsjednika SAD-a budu gosti jubilarnog 50. MDF-a. Diplomacija će ih pozvati službeno i mi se nadamo pozitivnom odgovoru - rekla je voditeljica MDF-a Jasenka Ramljak. Predsjedničke kćeri, unatoč činjenici da žive u Bijeloj kući, neke zadatke obavljaju bez pomoći spremačica. Tako, primjerice, svakog jutra same pospremaju krevete, a nakon obroka moraju same oprati suđe. Tata Barack i mama Michelle vjeruju da ih tako neće previše razmaziti.
Ovogodišnji 49. MDF traje od 20. 6. do 4. 7. pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Stjepana Mesića. Na njemu će nastupiti 1180 sudionika iz 19 zemalja.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sb-ustanik 17.06.2009.

    UZAS-neka se samo oni drze svoje Amerike.

  • miss Arrogance 16.06.2009.

    Doći ću i ja ak skupim pare za ljetovanje

  • spirit lamp 16.06.2009.

    sjecam se kad su zabranili decku na festivalu da preuzme nagradu jer je Srbin.........a sad bi pozivali crnce, valjda da bi im vikali buuuu.......nes ti demokracije u Hrvatskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare