To je to što me zanima!

Obamini tjelohranitelji 'mrtvi pijani' ležali u predvorju hotela

Hotelsko osoblje pronašlo je onesviještene tajne agente u predvorju. Prijavili su ih američkoj ambasadi. Tjelohranitelji su osiguravali teren prije dolaska Obame
Vidi originalni članak

Trojica tajnih agenata, tjelohranitelja Baracka Obame, poslani su kući iz Nizozemske zbog disciplinskih razloga. Naime, pronađeni su 'mrtvi pijani' u predvorju hotela u Amsterdamu, otkrio je Washington Post

Jedan od njih je vođa tima koji štiti predsjednika. Hotelsko osoblje pronašlo je agente i prijavili su ih američkoj ambasadi. Navodno je jedan bio onesviješten, a druga dvojica nisu mu bila u stanju pomoći.

Glasnogovornik Tajne službe Ed Donovan nije želio otkriti detalje, ali je potvrdio kako je trojac suspendiran za vrijeme trajanja istrage. Incident se navodno dogodio prije nego što je Obama stigao u Nizozemsku u ponedjeljak. Napomenuo je kako ni u jednom trenutku predsjednikova sigurnost nije bila ugrožena.

Služba inače pokušava popraviti reputaciju nakon prijašnjih skandala, ali im očito ne polazi za rukom. 

Prije godinu dana, dvojica agenata koji su čuvali Obamu smijenjeni su zbog tužbi za seksualno uznemiravanje, a godinu dana prije nekoliko agenata osumnjičeni su da su unajmili prostitutke u Kolumbiji, također, čekajući šefa.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Jeronim Beethoven 26.03.2014.

    To više nije iznenađenje. Sjetite se samo onog bolesnika koji je pored Obame prevodio za gluhonjeme. Obami bi bilo bolje da unajmi za osiguranje KGB-ovce ili da pita Putina kako se to radi.

  • deda62 26.03.2014.

    oni su valjda tjelonapojitelji a ne tjelohranitelji.

  • Spec 26.03.2014.

    Bolje mrtvi pijani nego mrtvi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare