To je to što me zanima!

Obdukcija nije pokazala je li žena rodila mrtvo dijete

Liječnici su uzeli uzorak tkiva djeteta čije je tijelo majka ostavila u ormaru i provest će histološku analizu čiji će rezultati biti poznati idući tjedan.
Vidi originalni članak

Na odjelu patologije Opće bolnice u Slavonskom Brodu u srijedu su završili obdukciju tijela novorođenčeta koje je policija pronašla mrtvo u ormaru u obiteljskoj kući u Starim Perkovcima.
- Obdukcija nije dala rezultate, tako da još ne možemo sa sigurnošću reći je li dijete rođeno mrtvo ili je riječ o čedomorstvu. Liječnici su uzeli uzorak tkiva i provest će histološku analizu, a rezultati koji će nam dati i odgovor na pitanje, bit će poznati krajem slijedećeg tjedna - izjavio je istražni sudac Županijskog suda u Slavonskom Brodu, Mirko Svirčević. Podsjetimo majka (34) mrtve bebe zbog zdravstvenih je kompikacija u utorak ujutro došla u Opću bolnicu u Slavonskom Brodu. Liječnik koji je obavio ginekološki pregled ustanovio je da je žena netom rodila, no kako mu to pri pregledu nije spomenula, liječnik je postao sumnjičav. Zapitao je ženu gdje je dijete, na što mu je ona odgovoria da je bebu ostavila kod kuće, u ormaru. Liječnik je odmah obavijestio policiju. U pregledu kuće, u kojoj žena živi sa suprugom i troje djece, policajci su u ormaru doista pronašla mrtvo žensko novorođenče.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bronx77 30.04.2008.

    uvijek im se zuri otkriti kako je dijete rodjeno a isto tako zure da ubojice puste. bilo dijete zivo ili mrtvo ostavila ga je u ormaru i sad ce se na depresiju izvlaciti. jadno i vec otrcana fora

  • ivchi 30.04.2008.

    Već mi je zlo od ovakvih vijesti-pa što je s tim ženama? Jedna je dijete stavila u kantu s ječmom,druga u vrećicu pa u smeće,a ova u ormar. I neće biti kažnjene,jer su djeca rođena mrtva(no,za treće još ne znamo). Ma stvarno,riješile su ih se kao da su komad odjeće ili stara igračka!!! Kakve veze ima što bebači nisu bili živi-tako se ne postupa ni sa životinjama!!!!! Neće odgovarati za to,ali nadam se da će ih to što su učinile pratiti svaki dan do kraja života!

Komentiraj...
Vidi sve komentare