Obavijesti

News

Komentari 2

Obdukcija nije pokazala je li žena rodila mrtvo dijete

Obdukcija nije pokazala je li žena rodila mrtvo dijete
1

Liječnici su uzeli uzorak tkiva djeteta čije je tijelo majka ostavila u ormaru i provest će histološku analizu čiji će rezultati biti poznati idući tjedan.

VIDEO

Na odjelu patologije Opće bolnice u Slavonskom Brodu u srijedu su završili obdukciju tijela novorođenčeta koje je policija pronašla mrtvo u ormaru u obiteljskoj kući u Starim Perkovcima.
- Obdukcija nije dala rezultate, tako da još ne možemo sa sigurnošću reći je li dijete rođeno mrtvo ili je riječ o čedomorstvu. Liječnici su uzeli uzorak tkiva i provest će histološku analizu, a rezultati koji će nam dati i odgovor na pitanje, bit će poznati krajem slijedećeg tjedna - izjavio je istražni sudac Županijskog suda u Slavonskom Brodu, Mirko Svirčević. Podsjetimo majka (34) mrtve bebe zbog zdravstvenih je kompikacija u utorak ujutro došla u Opću bolnicu u Slavonskom Brodu. Liječnik koji je obavio ginekološki pregled ustanovio je da je žena netom rodila, no kako mu to pri pregledu nije spomenula, liječnik je postao sumnjičav. Zapitao je ženu gdje je dijete, na što mu je ona odgovoria da je bebu ostavila kod kuće, u ormaru. Liječnik je odmah obavijestio policiju. U pregledu kuće, u kojoj žena živi sa suprugom i troje djece, policajci su u ormaru doista pronašla mrtvo žensko novorođenče.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.