To je to što me zanima!

Obdukcija nije pokazala od čega je umrla beba u Zadru

Zadarski liječnici su u srijedu na Odjelu patologije obavili obdukciju tijela novorođenčeta koje je, prije tri dana, carskim rezom rodila djevojka (25)
Vidi originalni članak

Zadarski liječnici u srijedu su na Odjelu patologije obavili obdukciju tijela mrtvorođenčeta koje je, prije tri dana, carskim rezom rodila 25-godišnjakinja. Istražni sudac Milan Pećina još nije dobio nalaz patologa, no kako neslužbeno saznaje Večernji list, razlog smrti nisu uspjeli utvrditi obdukcijom zbog čega će biti potrebni daljnji nalazi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • saloma 04.02.2010.

    što se tiče ginekologa za mene je ovo slično slučaju kao i one mlade majke koja je imala svinjsku gripu. tjedan dana prije negoli je beba umrla sve najbolje sa bebom. s obzirom na vrstu bolesti trebali su čim beba dovoljno sazrije napraviti carski da se beba može nesmetano razvijati, a majku onda mogu agresivnije lječiti, ali naravno odgađanje vodi tragediji. i ja sam se prije 3 mjeseca porodila u kbo, blizance bez carskog i tad je bio prisutan i šef odjela koji je da se izrazim \"spasio\" jednu trudnicu. prvorotka, velika beba, satima na dripu vrištala od bolova, ginekolog koji je radio ju nije htio na carski jer je želio prirodno. pošto se nas dosta nakupilo došao je šef i ljepo mu objasnio da ako vidi da je beba prevelika i sasvim je očito da se majka pati i da od prirodnog nema ništa bez ikakvog odgađanja neka radi carski. ali problem je u tom što su oni u stanju odgađati porod bukvalno dok ne bude prekasno i svega je par ginekologa koji gledaju unaprijed

  • crnka27os 04.02.2010.

    a prije malo više od mjesec dana sam rodila,i prošli tjedan sam završila u bolnici zbog nekih komplikacija koje traju još od poroda (carski je bio),soba do mene je bila kolegica iz škole,koja je rodila mrtvu bebuu 36tj.......... i moram reći kad god se takvo što desi,u 90% slučajeva se radi o istim doktorima,a to ih je 2-3.

  • crnka27os 04.02.2010.

    prije par mjeseci dok sam bila na održavanju trudnoći u kbo,isto tako je jedna mlada djevojka rodila dječaka carskim rezom,priča doktora ide ovako:rodio se živ,i živio 2h,,druga priča,rodio se i odmah preminuo,treča priča,rođen je mrtav jer mu pluča nisu bila razvijena!!!!!!!!MULJAŽA mali je bio preko 5 kg,i 54cm dugačak,mama te mlade majke je zvala novinare međutim to nkada nije došlo u javnost. dan danas se ne zna prava istina.pogledajte samo na netu statistiku mrtvorođenih beba,u osijeku ih ima više nego u svim ostalim bolnicama u hrv zajedno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare