To je to što me zanima!

Obdukcija pokazala: Željku su razbili glavu i izboli ga nožem

Policija u Slavonskom Brodu privela je dvojicu mlađih muškaraca zbog ubojstva knjigovođe Željka Bohača (54). Provodi se krim obrada. Motivi ubojstva još se ne znaju
Vidi originalni članak

Prema dobro obaviještenim izvorima, policija je u četvrtak navečer uhitila dvojicu muškaraca koji se sumnjiče za ubojstvo knjigovođe Željka Bohača (54) iz Slavonskog Broda. 

Riječ je o mlađim muškarcima nad kojima još provode kriminalističku obradu. U policiji nisu htjeli potvrditi niti opovrgnuti uhićenje, samo su rekli da još obavljaju obavijesne razgovore. 

Iz Županijskog državnog odvjetništva u petak su potvrdili da je riječ o ubojstvu. 

- Budući da su na tijelu muškarca nađene ozljede, naložili smo obdukciju kojom je utvrđeno da je smrt nastupila zbog višestrukih reznih i udarno - gnječnih ozljeda – kažu u Županijskom državnom odvjetništvu. Prema neslužbenim informacijama, Bohaču je razbijena glava i zadobio je više ubodnih rana koje su bile kobne za njega. 

Motivi ubojstva u petak se još nisu znali. Podsjetimo, policija je u srijedu oko 17 sati dobila dojavu da je u Ulici Leopolda Mandića u Slavonskom Brodu pronađen mrtav vlasnik kuće. S obzirom da je ležao u krvi, odmah se posumnjalo na ubojstvo. Nesretni muškarac je bio sam kod kuće, jer je njegova supruga dva dana ranije otišla u posjeti kćeri u Zagreb. 

- Ovo je strašno. U strahu smo. Sa susjedom smo bili dobri, poštivali smo se, kao i sa svima u ulici. Nisam čuo da bi imao nekih problema. I prije smo stalno zaključavali ulazna vrata kuće, sad nakon ovog pogotovo – rekao je Pejo Andrijanić, prvi susjed.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • merida_1 07.05.2017.

    Naravno da treba ponovo uvest smrtnu kaznu koja je bila još aktuelna u Jugi ,bez straha nema reda ni discipline u državi,ovo što se dešava prelazi sve granice..

  • PejoGudelj 07.05.2017.

    te zlotvore ubiti sa visoko frekventnom strujom na human nacin 50 -400v sa preklopnikom i potenciometrom u raspobnu od 5 minuta

  • Krašnić 05.05.2017.

    građani sredili dilera ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare