To je to što me zanima!

Obitelj Baracka Obame se odlučila za "Prvog" psića

"Prvi" psić je šestomjesečni crno-bijeli portugalski vodeni pas, kojemu su Obamine kćerke već dale ime Bo. Psa će svečano predstaviti tek u utorak
Vidi originalni članak

Maliji (10) i Sashi (7) Obama psa je obećao otac kao nagradu što su izdržale predsjedničku kampanju. Portugalski vodeni pas, kojemu ne opada dlaka, više će odgovarati Maliji koja pati od alergija. Njegov identitet, koji je bio jedna od najstrože čuvanih tajni Bijele kuće, trebali su službeno otkriti u utorak popodne. Ali, vijest o dlakavom pojačanju u obitelji procurila je od neimenovanog člana osoblja u Washington Post. Obaminim kćerkama poklonio ga je bliski obiteljski prijatelj, demokratski senator Edward Kennedy iz Massachusettsa.
- Vodeni pas je idealna pasmina za Obame jer je vesele naravi, vrlo pametan, odan, odlučan i neumoran - rekao je Kennedy koji sam ima tri psa te pasmine. Nazvali su ga Bo, piše Washington Post, jer njihovi rođaci imaju mačku koja se tako zove, a i otac Michelle Obame je imao nadimak Diddley (po rock pjevaču Bo Diddleyu). Neimenovani izvor potvrdio je da je Bo oduševio obitelj na tajnom susretu u Bijeloj kući prije nekoliko tjedana. Pošto ga već neko vrijeme treniraju na tajnoj lokaciji, nije napravio nikakvu štetu u kući.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Bara123 12.04.2009.

    Bas je presladak pas....Uff kak je ljep ona njegova crno bijela sara :D

  • druja 12.04.2009.

    Ajde lakše mi je. Sad Obama ima više šanse izvuč SAD iz tete Recesije.

  • drug Tito_1 12.04.2009.

    Dobili su instant psića, istreniranog i prilagođenog umjesto da su ga sami učili..............

Komentiraj...
Vidi sve komentare