To je to što me zanima!

Obitelj je ostala bez kuće zbog dimnjaka koji se pregrijao

Šteta 300.000 kuna: Četveročlana obitelj Višnjić iz Čehovca u Međimurju u nekoliko je sati ostala bez svega. Požar na kući su gasila tri vatrogasna društva
Vidi originalni članak

Oko 1 sat probudio me je miris dima, a potom i pucketanje. Otac je rekao da vjetar vjerojatno baca crepove. No ubrzo smo svi bili na nogama - još u šoku rekao nam je Nikola Višnjić (25) iz Čehovca.

U utorak rano ujutro u samo nekoliko sati on, njegova majka Ivančica (45), otac Željko (55) i sestra Dunja (16) ostali su bez gotovo sve imovine. Naime, kako je poslije utvrđeno, požar je izazvao pregrijani dimnjak, a vatra se, nošena vjetrom, ubrzo s krovišta proširila na ostatak kuće. Nikola kaže da su majku, oca i sestru, koji su bili u šoku, odmah smjestili kod susjeda, a potom je počela borba s vatrenom stihijom. Požar su gasila tri vatrogasna društva, uključujući i JVP Čakovec.

Unatoč trudu, dom im se pretvorio u zgarište.

Očajna obitelj u ovom trenutku ne vidi izlaz. Majka Ivančica je u invalidskoj mirovini, Nikola i otac rade u privatnim tvrtkama, a sestra je školarka. I inače jedva vežu kraj s krajem. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • IvanaAllianz 18.12.2013.

    Poštovani, koliko je puta Vama ili susjedu iznad Vas procurila vodovodna cijev? Ili nevrijeme razbilo prozor? To su samo neke situacije koje Vam mogu prouzročiti značajne neplanirane izdatke. Idealna kombinacija osiguranja imovine od temelja do krova od posljedica provalnih krađa, požara, puknutih vodovodnih cijevi, poplava i sličnih nepogoda, ali i osiguranje svih stvari kućanstva - od dokumenata i ukrasa do uređaja i podova. U sljedećih nekoliko dana bit ću slobodana kontaktirati Vas kako bi se predstavila i ukratko Vam prezentirala našu tvrtku i dio naše ponude osiguranja. S poštovanjem, Ivana Košak Mob: 095/881 5798

  • Međimurje4ever_cehovec 27.11.2013.

    ŽIRO RAČUNA !!!! Željko Višnjić, PBZ 2340009-3223609748

  • covekov123 27.11.2013.

    Zrinka, na lokalnom portalu je apel za pomoc, i tamo je broj racuna i osobni podaci tako da moze pomoc ko zeli. I to si mogla ubacit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare