To je to što me zanima!

Obitelj Matić zasad neće donirati Josipove organe

Policajac Danijel Fištrović laktom je udario mladića iz Bjelovara u glavu zbog čega je on pao na rubnjak. Josip je u bolnici i klinički je mrtav
Vidi originalni članak

Josip (22) se nakon sukoba s policajcem srušio i završio u bolnici na Odjelu neurokirurgije Kliničke bolnice Rebro u Zagrebu gdje ga na životu održavaju samo aparati. Cijela obitelj je u teškom šoku, a osobito njegova majka.
Josip se zajedno s bratom Stjepom i prijateljem Alenom vozio gradom. Zaustavila ih je Interventna policija. Alen, koji je vozio auto, priznao je da je malo popio, a policajci su ga odmah dohvatili i bacili na ogradu. Tada su dohvatili i Stjepu, a posljednji je u autu ostao Josip, koji je policajcima samo rekao: "Dečki, nismo ništa krivi". Tada ga je policajac Danijel Fištrović udario laktom u glavu nakon čega je Josip zateturao, udario glavom od vrata automobila te pogodio ravno u rubnjak. Šokirani policajci, kako ističu dečki, "poput vreće smeća"  ubacili su ga u kombi. U bolnicu je dopremljen u policijskom autu, što znači da je putem premješten.

FIŠTROVIĆ JE SVOJEDOBNO ČUVAO I ĐURĐU ADLEŠIĆ
Gradonačelnica Bjelovara i šefica HSLS-a Đurđa Adlešič zatražila je od MUP-a i ravnatelja policije detaljnu istragu o brutalnosti interventnog policajca Danijela Fištrovića, ali i sankcije za odgovorne za taj događaj. Adlešič također traži odgovor na pitanje zašto javnost o tom događaju nije bila odmah obaviještena. Adlešič ističe da je za slučaj doznala iz novina napominjući da ju je bjelovarska policija ranije obavještavala i o sitnijim propustima i zbivanjima u gradu.
- Ja sam protiv svoje volje imala osiguranje. Nekoliko čuvara se rotiralo, a on je bio jedan od njih. Doduše, najmanje je radio jer je bio na školovanju izvan Hrvatske - rekla je Adlešič, koja je u Bjelovaru posjetila obitelj Matić.
Ravnatelj policije Marijan Benko uputio se danas također prema Bjelovaru.

NAKON POLICIJSKE "OBRADE" MLADIĆ (22) KLINIČKI MRTAV!

Idi na 24sata

Komentari 81

  • MikaPali 03.01.2008.

    Policajac Danijel Fištrović laktom je udario mladića iz Bjelovara u glavu zbog čega je on pao na rubnjak. Josip je u bolnici i klinički je mrtav Bolje da je u zatvoru inače bi bila ovakva vijest! Prijatelji Josipa su nabili na kolac policajca Danijela Fištrovića (onda počinje kirin: policajac je zaadobio teške prijelome međunožja ...... ). Svi prijatelji u zatvor?! RESPEKT OBITELJI POGINULOG!

  • Snow White 29.12.2007.

    ajd, laku noc =)

  • anti-gardy 29.12.2007.

    Ahh, idem ja spavati, laku noć..

Komentiraj...
Vidi sve komentare