To je to što me zanima!

Pronašli nestalog autističnog dječaka (15), obitelj zahvalna

Marko Markovinović (15) nestao je u petak u tramvaju broj 11. Majka zbog gužve nije uspjela za njim ući u tramvaj. Taksisti su ga vidjeli u Runjaninovoj u 1.30 sati
Vidi originalni članak

Nestali Marko Marinović (15) pronađen je tijekom noći. Taksisti su ga uočili u Runjaninovoj ulici oko 1.30 sati. Odmah su pozvali policiju i odvezli ga u postaju. 

Posljednji put je viđen u petak oko 14.30 sati. Marko je ušao u tramvaj broj 11 između Britanskog trga i Dubrave. Majka nije uspjela ući za njim i od tada ga nije vidjela. Obitelj je odmah zatražila pomoć od policije.

Roditelji su zahvalni svima koji su pomogli u pronalasku Marka.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • autizam 19.11.2011.

    Nevjerojatno je kako su ljudi glupi u 21. stoljeću i da neznaju baš ništa o autizmu, to siroto dijete živi u svom svijetu u kojem je sam i ponekad ako ima sreće pusti roditelje u svoj svijet, on nezna da je mama samo jedna, da ga voli, da se brine za njega, kada se izgubi on nezna reći da se je izgubio, nije ni svjestan da se je izgubio, može se smrznut od zime a da ni nezna da mu je hladno ni kako se ugrijati ili tražiti pomoć...i ja imam dijete s autizmom i znam puno više o tome pa molim ljude koji nemaju pojma o kakvoj se bolesti radi neka ne ostavljaju svoje glupe komentare i neka ih zadrže za sebe, autizam nije zarazan ali gulpost je!

  • tia_1 19.11.2011.

    Pronaden je cini mi se na jordanovcu. Jadnicak se smrzavao tam od popodneva, a ja dvije min od njega sjedila na faksu :/ hvala bogu sad je na toplom i skgurnom.

  • sunce45 19.11.2011.

    Navodno je nađen i u policiji je, roditelji stižu po njega.... Bogu hvala :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare