To je to što me zanima!

Obitelj ubijene trudnice: 'Beba se bori, počela je i disati sama'

Dječak koji je nasilno izvađen iz majčine utrobe, nakon što je ona ubijena, se oporavlja. Obitelj Lopez kaže kako je počeo disati sam bez aparata što je iznenadilo i bolničko osoblje...
Vidi originalni članak

Dječak Yovani Jardiel Lopez, koji je nasilno izvađen iz majčine utrobe nakon što je ona brutalno ubijena, se oporavlja u bolnici u Chicagu. Odvjetnik Frank Avila, koji predstavlja obitelj Lopez, rekao je da je beba puno bolje nego prije i da je čak počela disati sama bez aparata.

- Čeka ga još dugo put i oporavak u bolnici, ali maleni se bori i preživljava  - rekao je Avila te dodao kako beba dosta sliči njegovom ocu Yovaniju, koji se danima ne odvaja od njega.

LICE MONSTRUMA Ubila trudnicu, izvadila bebu i pravila se da je njena u bolnici

Podsjetimo, Desiree i njena majka Clarisa Figueroa (46) optužene su da su počinile brutalno ubojstvo Marlen Ochoa Lopez (19) dok je bila u devetom mjesecu trudnoće. Namamile su je Facebook oglasom o poklanjaju odjeće, ubile, izvadile bebu iz utrobe i zvale hitnu pomoć praveći se da je beba Clarisina.

DNK test je pokazao istinu, a bolnica je trenutno pod istragom jer je trebalo proći nekoliko dana tijekom kojih su Desiree i Clarisa nesmetano posjećivale bebu. Tijekom tog perioda Marlen se smatrala nestalom, a onda su njeno tijelo našli u dvorištu iza kuće obitelji Figueroa. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 03.06.2019.

    Život je čudo....kroz pukotine se provuče...

Komentiraj...
Vidi sve komentare