To je to što me zanima!

Objavila fotografiju na eBay-u, nije 'skužila' da je na njoj gola

'Lovcima' na povoljnu odjeću na internetu nije trebalo dugo da uoče fotografiju koja se ubrzo proširila Twitterom. I prije kraja prodaje haljine fotografiju su povukli
Vidi originalni članak

Djevojka koja je odlučila prodati haljinu na eBayu postala je instant zvijezda nakon što je slučajno objavila fotografiju haljine na kojoj se vidi i ona - i to gola.

Plavuša koja je identificirana samo svojim korisničkim imenom 'sugart*t-2' objesila je svoju žutu haljinu na vrata ormara da ju fotografira za prodaju, ali nije primjetila da se na fotografiji u ogledalu vidi i njezin odraz, a dok drži kameru u ruci na sebi ima samo crni grudnjak bez gaćica.

'Lovcima' na povoljnu odjeću nije trebalo dugo da uoče fotografiju koja se ubrzo proširila Twitterom. I prije kraja prodaje s eBaya su povukli fotografiju, a djevojci iz Oxfordshirea objava očito nije predstavila veliki problem, pa je odlučna da haljinu proda, objavila novu ponudu, ali ovaj put na fotografiji ima malo više odjeće.

Oglas je izazvao pravu pomutnju među korisnicma eBaya. Početna cijena haljine bila je 19,99 funti, a nakon više od 130 zaprimljenih ponuda porasla je na 153.000 funti, piše Daily Mail.


Idi na 24sata

Komentari 55

  • mgaspa19 17.01.2013.

    Nije pošteno da ste joj trokutić zamrljali....nije pošteno...nikako

  • ViktorijaAbramović 17.01.2013.

    Zna ona da seks prodaje sve za najbolju cijenu. Mudro!

  • veron 17.01.2013.

    ništa tu nije slučajno,sve je namjerno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare