To je to što me zanima!

Objavila šokantne slike beba u ranama iz zagrebačke bolnice

Žena koja je podijelila fotografije blizanaca na društvenim mrežama tvrdi kako su nastale u zagrebačkoj bolnici Fran Mihaljević. Majka nam je rekla kako je bila užasnuta prizorom, a bolnica je obećala da će se očitovati
Vidi originalni članak

Društvenim mrežama se u ponedjeljak nevjerojatnom brzinom proširila objava fotografija zapostavljenih beba u užasnom stanju, a u objavi piše kako se radi o blizancima koji su navodno pacijenti bolnice dr. Fran Mihaljević u Zagrebu.

 Bolnici smo poslali upit, ali još nisu odgovorili.

Naime, na fotografijama se vide dvije bebe kojima su noge vezane za krevetić. U objavi piše kako je riječ o blizancima starim pet mjeseci koje je 'majka ostavila u bolnici, a kad se vratila našla ih je u užasnom stanju' te navodi kako bebe imaju žive rane jer su zapuštene. 

Žena koja je objavila fotografije još je dodala kako se radi o bebama koje imaju rota virus te gripu tipa A

- Bebice stare 5mj. vezane su za krevetiće zbog infuzije, popišane i pokakane i to u tolikoj mjeri da guza i svi intimni dijelovi izgledaju kao žive rane! U stvari pa to i jesu žive rane! možete li zamisliti kakvu bol i traumu prolaze ove bebice??? Oko ruku imaju role od wc papira - napisala je.

Majka beba rekla nam je kako je bila užasnuta prizorom koji je zatekla kada je u nedjelju došla po djecu. 

Bolnica: Slučaj smo prijavili policiji

- S obzirom da u ovom slučaju ima elemenata kaznenih djela, slučaj smo prijavili policiji i prepustit ćemo nadležnima da odrade svoj posao. Dakle, u ovom slučaju, osoba koja je fotografirala djecu i objavila fotografije nije roditelj te djece. Nadalje, počeli smo dobivati prijetnje smrću, pa smo kao bolnica sve prijavili policiji - kazala je za Vijesti.hr Alemka Markotić, ravnateljica klinike 'Fran Mihaljević'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 255

  • lorim1 29.01.2019.

    A bolnica se ocituje da ima elemenata kaznenog djela jer slike nije slikao roditelj. Kako vas nije sram? I ti si ravnateljica jedne bolnice? Fuj! Prokleta drzava u kojoj zivimo.

  • avim 29.01.2019.

    Vjerujem ovoj mami,,dijete može izgoriti na guzi tako jako samo ako se ne pere i presvlači satima

  • klo1 29.01.2019.

    Da je moje dijete to bilo nebi im pomoglo ni da su deset puta sluzbene osobo,odgulio bi ih sa smijeskom

Komentiraj...
Vidi sve komentare